- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
gery2123 #1694 üzenetére
Sajnos windowson a nyers felbontas nem minden.
Ha elsosorban desktopkent hasznalod a windowst, akkor a magas felbontas atok, nem aldas. Ha elsosorban a metro feluletet hasznalod, akkor viszont a jobban skalazodo elemek miatt hasznos lehet a nagyobb felbontas.
Eleinte en is ugy voltam vele hogy jo lesz nekem a (billentyuzetes) lenovo, mert majd ugy is a metro-s feluletet fogom fokent hasznalni, 1-1 aklalmazast kiveve amit majd desktopbol futtatok.
Aztan telt-mult az ido, rajottem hogy a metro-s appot egyenertekuek egy kalap... [csunya budos vegtermekkel], hiaba turtam a windows store-t, minden [csunya budos vegtermek] hihetetlenul igenytelenul van megcsinalva es minden fizetos, reklamokkal van agyonb...va.
Most epp ott tartok, hogy kizarolag desktop modban hasznalom a tabot, es hebe-hoba atkapcsolok metro-s feluletre, mert vegul csak olyan 2-3 metros app maradt, amit hasznalok.
Ha a FHD mellett dontottem volna akkor, most egesz biztosan szivnek rendesen. Nem akarlak lebeszelni meg rabeszelni semmire se, de alaposan fontold at, mire is lenne hasznalva a tab, es ennek fenyeben merlegelj
-
NGA
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest