Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
gery2123
üzenetére
Sajnos windowson a nyers felbontas nem minden.
Ha elsosorban desktopkent hasznalod a windowst, akkor a magas felbontas atok, nem aldas. Ha elsosorban a metro feluletet hasznalod, akkor viszont a jobban skalazodo elemek miatt hasznos lehet a nagyobb felbontas.
Eleinte en is ugy voltam vele hogy jo lesz nekem a (billentyuzetes) lenovo, mert majd ugy is a metro-s feluletet fogom fokent hasznalni, 1-1 aklalmazast kiveve amit majd desktopbol futtatok.
Aztan telt-mult az ido, rajottem hogy a metro-s appot egyenertekuek egy kalap... [csunya budos vegtermekkel], hiaba turtam a windows store-t, minden [csunya budos vegtermek] hihetetlenul igenytelenul van megcsinalva es minden fizetos, reklamokkal van agyonb...va.
Most epp ott tartok, hogy kizarolag desktop modban hasznalom a tabot, es hebe-hoba atkapcsolok metro-s feluletre, mert vegul csak olyan 2-3 metros app maradt, amit hasznalok.
Ha a FHD mellett dontottem volna akkor, most egesz biztosan szivnek rendesen. Nem akarlak lebeszelni meg rabeszelni semmire se, de alaposan fontold at, mire is lenne hasznalva a tab, es ennek fenyeben merlegelj

-
NGA
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest