Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Jester.c
aktív tag
Nah, végülis meggyógyult a gép.
Memóriának semmi baja, alaplap (északi híd) nem volt felforrva. HDD Smart értékeiben az ECC recover értékek voltak nagyon magasak (7 hegyű szám decimálisan) de ahogy nézegettem bizonyos HDD típusoknál mindenkinek ilyen magas. Minden más érték normális keretek között volt.
Egyetlen dolog amire vissza tudnám vezetni :F az a Norton System Works 2004 feltelepítése. Mindkét esetben ez után következett a rendszer fejreállás.
A visszaállított WinXP is ment e nélkül, de azért nyomtam egy reinstallt.
u.i.: Hogy én hogy utálom azt az RPC-s vírus (nem jut eszembe hogy híjják), már megint előbb csináltam netet. mint tűzfalat raktam volna :(
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós kamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Autóhifi
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest