Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #55543 üzenetére
Vagy lézerharcra, mint Barney.
-
kolosanyi
veterán
Kitöltöttem egy személyiség típus tesztet. Illetve kettőt is. Mindegyik alapján ISTP vagyok. Ez sokmindent megmagyaráz, már értem, hogy miért érzem rengetegszer valamiféle különc ufónak magam.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
So phone, much premium! Azért gáz, hogy ennyiért ilyen hibái vannak.
-
kolosanyi
veterán
válasz negyedes #55791 üzenetére
A HTC-vel ugyanúgy nem szimpatizálok.
(#55793) Blyan
Ezzel csak annyi a problémám, hogy szereti saját magát prémium gyártónak beállítani az Apple is meg a HTC is, közben semmivel se jobb a minőség, mint a többieknél. A lehúzáson kívül akkor miért is van a felár? Tudom, külföldön nem is, meg szolgáltató, meg a többi, akkor is drágább mind a kettő a konkurenciánál. Ahogy újabban a Samsung is elkezdett így árazni. -
kolosanyi
veterán
Mert nem drága egy negyed millás telefon? Nem csak itthon, külföldön is, csak ott többen veszik meg szolgáltatónál.
A szalámi az igazi prémijum!
(#55800) bogyo112
Tele a net azzal, hogy lehajol a fazon bekötni a cipőjét és az elülső zsebében meghajlik a telefon. Tudom, övtok. Jó, hogy nem nyakbaakasztó akkor már.(#55802) Integrale
Elég baj ez, nem ennek kéne természetesnek lennie. -
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #55866 üzenetére
redsznék
-
kolosanyi
veterán
Én csakazértis WP-s maradok, sőt, a következő tabletem is windowsos lesz. Hipster vagyok a topikban!
-
kolosanyi
veterán
válasz Воланд #55918 üzenetére
Ez a leghasznosabb fícsör. Megosztani a pulzusom, mindig is erre vágytam! *.*
Maradok a Polar órámnál.
Egyébként nem rosszabb, de nem is jobb, mint az eddigi megoldások. Szerintem egy okosóra nem attól lesz jó, hogy megoszthatod a pulzusod, meg navigálni is tudsz vele. Mini kijelzőn bohóckodni teljesen felesleges és értelmetlen. Azt is megnézem, aki mondjuk futás közben tekergeti azt az izét, biztos el fogja találni, amit akar. Ez még mindig inkább ilyen méregdrága játékszer fanoknak.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #56267 üzenetére
Erről jut eszembe, múltkor mászkáltam a városban és épp elsétáltam a Sportsdirect előtt az Arénában. Mondom bemegyek, mert úgyis fogyóban van a magnéziám. Bent megkérdeztem egy eladót, hogy tartanak-e, elvégre mégiscsak egy bazi nagy sportbolt. Az eladó srác félvállról vissza: "nem tartunk táplálék kiegészítőt, ahhoz külön engedély kell". Mondom ezt értem, de nem megenni akarom, hanem a tenyeremre rakni, hogy ne csússzon. Erre ő: "magnéziumot? ". Mondom nem, magnéziát! Tudod, a fehér por, amit a súlyemelők, tornászok, sziklamászók használnak. Jön a bamba válasz: "jaaa, tudom már, nem". Na mondom fasza, szakértelem a köbön.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Ma lefutottam életem első félmaratoniját. Most baromira fáj mindenhol, de jó érzés mégis.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #56461 üzenetére
Jól értelmezem, hogy van ingyen kaja?
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #56465 üzenetére
De mindenki kap helyette egy új 640 XL-t.
(#56463) Zoli133
Már értem, most összeállt minden. A Nokia telefonos részlegének felvásárlása után nem maradt pénz fizetni a fejlesztőket, ezért szegények mindig éhesen mentek be dolgozni. Mivel állandóan a kaján járt az eszük, beletették a rendszerbe a hamburger menüt, ezzel is felhívva a vezetőség figyelmét sanyarú sorsukra. Szegénykék.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest