Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Blyan
félisten
Nya, tessék venni vinni a BB Priv csodát, a Berryboltban 275.000 forintos indulóáron már beszerezhető.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ennek tényleg ennyi az ára 1 év garival?!
-
legiaap
félisten
Vicces hogy mindenki beszáll a force touch dologba. Most épp a Xiaomi jelentette be. Anno elkezdte az Apple az ujjlenyomat olvasót erre sorra jönnek ki az azzal felszerelt droidos csodák. Most meg a force touch. De ha ezt megemlíteném a droid offban akkor visszamennének a kőkorszakig, hogy bebizonyítsák ezt nem is az Apple indította el.
-
Ez vicces, hogy nincs kozvetlen jarat miskolcrol debrecenbe. Ket atszallassal jutok oda.
-
junior11
veterán
válasz
Oppenheimer #64865 üzenetére
Vissza bizony, ahogy mondod
Biztosan bosszút forral, bevágta a durcit
-
junior11
veterán
Na, Hamilton háromszoros világbajnok.
-
legiaap
félisten
Valaki ossza már ki ezt a norbert1998-at, mert szájon törlöm.
-
Integrale
veterán
válasz
Oppenheimer #64857 üzenetére
G2-n napi 1 fc.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
viewdetails #64856 üzenetére
még a onepluson sincsenek fc-k. régen voltak, de egy év alatt sikerült olyan romot írniuk, ami működik. már csak az a baja, hogy nem tud alvásba kerülni a google play services miatt.
-
legiaap
félisten
Na akkor induljon a móka a droid offban.
-
catroot
veterán
Az a baj, hogy nekem az eddigi összes droidos telefonnal volt valami problémám.
A mostani szifon sem tökéletes (ilyen telefon nem is lesz), de számomra ezzel van a legkevesebb f.szság.
Ha visszatérnék droidra, akkor tényleg Nexus-on agyalnék (bár a Telekomnál tuti nem lesz) és/ha meglenne normálisan a backup/restore droidra. Akkor talán.
-
Blyan
félisten
válasz
catroot #64847 üzenetére
Nekem most nincs iOS tapasztalatom, de S6-on a droid meglehetősen stabil tényleg. FC ugyan előfordul, de az lehet alkalmazás probléma is.
De fagyás, újraindulás nem volt, illetve az utóbbi talán egyszer, de iPhonenál is volt néha respring .Tény, hogy ez egy 200K+ pénzbe kerülő droidon - és nyilván ezzel nem mondom, hogy stabilabb, mint az iOS.
-
catroot
veterán
válasz
#40993792 #64843 üzenetére
Ó, pedig így van. Lirion mindig ezzel a cikkel jön.
Csak az a "baj", hogy én személy rohadtul nem ezt tapasztalom/tapasztaltam.
És most nem azért mondom, mert dolgozik nálam a kognitív disszonancia. Droid alatt sokkal többször találkoztam fc-vel, mint itt ios alatt (pedig itt is van, hogy kidob pl az fb app). Kb. egy éve van meg az i6 és kb egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor volt respring, vagy app crash. Droidnál meg heti 1 kb.
Ha meg anyám Samsung Galaxy S4 minijét a kezembe veszem, akkor elkap az agyérgörcs.
-
Integrale
veterán
válasz
ZavaBalazs #64840 üzenetére
Ez valahol jogos, de az antennák nélkül a kutya sem hasonlítaná i6-hoz.
-
catroot
veterán
Valaki szúrja már be droid offba:
-
Ringman
félisten
sony fanok se semmik, ha meg kell magyarázni, miért jó, ha kevesebb a ram a kelleténél
[link]
-
legiaap
félisten
5 óra 16 perc usage, 45 óra 10 perc standby és most vagyok 45%-on. Az érzés felbecsülhetetlen.
-
WinPho
senior tag
Egyes szülőket ki kéne tiltani a kadet korosztály alatti kosármeccsekről. Hihetetlen, mit össze tudnak ordibálni mintha az életét tette volna fel tippmixen erre a meccsre. Értem én, hogy biztatni kéne a gyereket, de ez túlzás, hogy majdnem minden egyes jó lépésén gyakorlatilag hullámoznak.
-
legiaap
félisten
Fura de ezt a 3D touch-ot total nem hasznalom, pedig van par appem amiben benne van.
-
Integrale
veterán
válasz
Oppenheimer #64820 üzenetére
Kar lenne erte, ellenben a Google musiccal.
Mas: W10-hez mikor jon nagy update?
-
Ok.
-
válasz
ZavaBalazs #64801 üzenetére
-
legiaap
félisten
Mr robot sorozatot nezi valaki? Mist kezdtem el, de kurva jo kis sorozat. Nem csoda, hogy imdb-n 9/10-es.
-
Blyan
félisten
Na látom, Lalller tényleg bebukik max jövő ilyenkorra.
-
ZavaBalazs
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest