Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Pénteken legenybucsú. Éden Beus és barátnői lesznek a hostess lányaink. Kimaxolom.
-
Integrale
veterán
válasz
ZavaBalazs #57579 üzenetére
Utolsó kép ->
egyébként nem egy extra, a mellette álló fekete hajú sokkal szebb.
-
Blyan
félisten
Eh, hát zavarba hozni nem nagyon lehet....
[link]
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #57588 üzenetére
Jah, a háttérsztorira szarok, láttuk már eleget.
-
Oppenheimer
nagyúr
Fiatal pókot akarnak, aki még bőven középiskolás, és kihagyják az "így született pókember és halt meg Ben bácsi" sztorit. Többek között azért is, mert egy fiatal színésszel könnyebben leszerződnek akár 10 évre is. Hogy hogy szövik bele, nekem mindegy, csak legyen benne.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #57586 üzenetére
Engem az is érdekel, hogy építik bele pókit a buliba
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #57582 üzenetére
Nekem tetszett. Látványos volt nagyon.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #57582 üzenetére
Nem ismered a Civil war sztoriját, mi?
Művelődj vazze! [link]
-
Oppenheimer
nagyúr
Az új avangerst még nem is láttam, de már jobban várom a Civil War-t.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Pttypang #57580 üzenetére
mondom, 100 mega mellé még keret se volt lőve, akkor nem csinált semmit a data sense a mobilnettel. de az most a mellékesebb része volt a hsznek, a lényeg inkább az volt, hogy húsvét hétvége elején kinulláztam a netet, és hétfő-keddig lassított volt, nem tiltott. a facebook, twitter azzal nem is akart működni, de a messenger, explorer ment úgy is.
szóval egy hónapja még lassított net járt a túllépés után a vodánál, azóta változott a policy? -
válasz
ZavaBalazs #57579 üzenetére
Ha elszall a havi keret, automatan atall sporolosra. Ez az opcio is ki van kapcsolva?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mukibuci #57567 üzenetére
ez mióta? előző hónapban nekem még lassították vodáék, nem tiltották, miután (érthetetlen mód*) elfogyott az egy giga.
*mielőtt megvettem a havi 1 gigát, a 100 mega mindig bírta úgy 10 napig, azóta viszont, hogy van nafta, valamiért sokkal pazarlóbb ugyanazzal a felhasználással... data sense nem volt anno sem spórolósra beállítva. no mindegy
na de hogy ne legyek teljesen off, hoztam ajándékot meg nem is, a világ legszebb hooters lánya
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #57574 üzenetére
Régen ez a fajta írásmód walahogy sokkal jobban zawart.
De mostanában annyira nem. Szerintem walamennyire toleránsabb lettem.
-
válasz
mukibuci #57572 üzenetére
De ha megosztom a laposra a netet es megeszi reggelire az 500+150 megat, akkor megint az arokparton ulok net nelkul. A rozsaszin szerencsetleneknel meg legalabb utana meg hasznalhato maradt a telefon navigalasra es uzenetekre is. Ebbol igy egyelore nem lesz piroskazas, varok egy szebb idot, hatha lassan felmegy 5k-ra a havidijam ezeknel a szerencsetleneknel es akkor mar nem lesz kerdes, hogy valtok-e
(#57573) btudos
Amikor like-ra valtottam, akkor volt egy csaj, akinek maniaja volt a telefonalgatas, 30-as volt, volt ertelme a dolognak, de amint halozaton kivulre telefonaltam, a szamla elrepult az egbe. Na most egy 4k-s elofizunal 9k-t fizetni azert, mert beszeltem egy 70-es emberkevel parszor, nekem annyira nemgyerebe
[Nesze neked wp7-es sms&messenger kombo ^^] -
Oppenheimer
nagyúr
-
Ez kb igy hazavagja a tortenetet, mert 500 megat meg epp h elhasznalok, valtozo. De nem allnek a semmi kozepen net nelkul tul szivesen, mert eppen elfogyott, de a gigas csomag meg mar pazarlas lenne...
Akkor ez igy sztorno.(#57570) btudos
Voltam Like-os, de azt csak uj elofizuhoz adjak, en meg mar valtottam az akkor meg olcsobb csomagra, ami mar azota annyira nem olcsobb
Nem sok kedvem van megint szamot valtani, de annak a havidija meg csak halozaton belul felhasznalhato.
Tulajdonkeppen ezert valtottam le rola. Kevesebb net, de szabadon felhasznalhato havidij, a spotify-t amugy se hasznaltam.En a macinak hiszek, csak ez igy eleg szar, mert minden stimmelne, es megis ott az atbaszas, nehogy jo legyen
-
-
Draga medve!
Szamhordozas kerul nekem vmibe? Mmint az uj szerzodes es sim kartya? Vagy csak besetalok es kesz?
-
Blyan
félisten
-
viewdetails
addikt
válasz
Pttypang #57540 üzenetére
Köszi, cserébe ezt csak úgy Neked.
-
válasz
tailor #57539 üzenetére
Nem kell ám komolyan venni, ezek akkor lesznek igazán kelendők, ha elhal a platform, akkor tudunk majd hipszterkedni vele
Költözgetünk, költözgetünk? Gyertek remek miskócziába, vár a gettóezt csak ugy itthagyom
[az elso kepen felrohogtem, a tobbin meg a '99 miatt olyan erosen srsly? fejet vagtam]Hetvegen ugy nez ki, megyek Debrecenbe, Lajoson kivul kit lehet ott megtalalni?
-
Blyan
félisten
Vodafone oldala elég mesés... mindenki más előfizetését látom, csak a sajátomat nem.
-
Lall
veterán
Egy jóféle bugot minap én is felfedeztem whatsapp híváskor. Nem tudom platform független -e, de aranyos. Hívtam haveromat (S6 EDGE) és nem tudta felvenni, mert gsm hívása volt. Sebaj, felvette helyette a telefon vagy whatsapp és hallottam mit mond a pali akivel beszélt. Tiszta FBI. Teljesen ki volt akadva.
Ilyen jópofa dolgot anno csak az Omnia 7-em tudott, hogy pár másodperccel a hívás előtt már hallottam a másik felet.
-
Glenda
addikt
May the 4th be with you!
-
Blyan
félisten
Ezt a gonosz irigy medvéjének....
-
dejaris
addikt
Na addig kibogoztam, hogy azert nem mukodik az alt-f10 recovery boot, mert levakartam teljesen a 7-est, kiveve a rejtett recovery partitiot, de hogy ekkor mit kell tenni arra mar nem talalok semmit
-
dejaris
addikt
válasz
Oppenheimer #57517 üzenetére
Hat de mikor mondtam, hogy 4s, pont te hitetlenkedtel, es akkor jott, hogy 630.
-
én találtam még egy idegesítő f4szságot, ami még talán a rezgés-csengés kombón is túltesz, bár már jobb, mint a wp7. Ott még simán kikapcsolta a rendszer a zenelejátszót, ha valami más, pl navi pofázott és vissza se kapcsolta, miután megtudtam mi lesz 200 méter mulva. Szerencsére már eljutottunk arra a szintre, hogynem kapcsolja ki, hanem simán ugyanolyan hangerővel szól párhuzamosan így semmit nem lehet érteni belőle. más rendszer pedig olyan szépen lehallkitja a zenét, amig másnak kell szövegelnie, majd mintha 'mise történt volna, megy tovább az élet.
-
cattus
addikt
válasz
Spam123 #57505 üzenetére
Nyilván csak akkor lesz "nagy dobás", ha a fejlesztők ténylegesen ráharapnak majd és el is kezdenek fejleszteni. Amúgy főleg a Continuum for phones ígérkezik érdekesnek és ígéretesnek (gondolom leginkább a vállalati szektorban dobbanthat nagyot).
Szerintem az app-gap-en kívül olyan nagy hibája a WP-nek eddig se nagyon volt (8.1 után).
-
Spam123
tag
Amúgy, bocsi hogy csak így közbeszólok, de csak szerintem lesz ez a CrossPlatform fejlesztés dolog baromi nagy dobás?
Nem volt WP telefonom még, de a legtöbb tulaj az appgap-en kívül más hibát nem mondott, pedig kérdeztem olyat is, aki egyáltalán nem elfogult. Oké, IE lehet nem a legtökéletesebb, de a W10 azt is megoldja majd, mellette más apró bajait is amik esetleg még léteznek.
Ezzel tehát létrehozhatnak egy iOS-nél és Androidnál is stabilabb és gyorsabb OS-t, amiket "rövid" időn belül utolérhet appok számában, ha valóban működik az amit demóztak. Arról nem is beszélve, hogy jóval olcsóbbak a telefonjaik is, legyen szó bármilyen szegmensről, de főként az alsóban. (olcsóság alatt Ár/érték aránnyal számoltam)
Hardveresen meg eléggé rendben van mind, kamerában meg verik minden platformot, főleg a nagyok.Nem vagyok se WP, se anti WP párti, csak egy külső szemlélő. Rosszul látom?
-
Воланд
titán
válasz
Glenda #57503 üzenetére
nem, nem eroltetett, siman elerheto. persze ciki lesz, ha nem erik el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest