Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
baman
csendes tag
sziasztok!
cucc: windows commander 5.10, winxpsp1. nemreg azt vettem eszre, hogy nem latom a jol ismert ketsoros ablakot, amikor tobb fajlt, konyvtarat masolok, hanem ilyenkor is csak egy statusz csik van, melyben egyenkent jelennek meg a fajlok. azaz nem latom a masodik sort, ami a teljes masolasi folyamat allapotat jelezne ki.
szandekaim szerint nem valtoztattam a beallitasaimon, de az opciok kozott nem is talaltam semmi olyat, mellyel ezt tudnam valtoztatni. titkon remelem, hogy azert van ilyen parameter, mert ha nincs, akkor rejtely, hogy mi tortent.
ismeros ez valakinek? megoldas van-e?
kosz.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest