- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Korábban voltam itt win 10 re váltás és hang problémák miatt. Talán más is belefut ebbe. Nálam a következő volt a probléma.
Próbáltam drivert beállitasokat win 8 at is visszaraktam. stb. Ugyanaz a belassuló akadozó hang.
Mivel SSD is cseréltem kipróbáltam az azzal kapcsolatos dolgokat is. Végül kicseréltem az SSD SATA kábelét.
És megjavult.A kábel egy intel 530 as ssd hez volt eredetileg. Kicsit vékonyabbnak is tűnt mint a többi de amúgy teljesen új.
Szóval a csere után minden ok. Persze az is lehet hogy az alaplapi vezérlő rendetlenkedett de ezt már nem néztem meg. -
littlemole
őstag
Win 10 re frissitettem 8.1 ről.
A hangkártya ami a gépben van egy ASUS XONAR DGX. Olvastam mindenhol hogy problémák akadhatnak ezzel.Ami nálam jelentkezik arra nem találtam még megoldást. Felraktam a hivatalosat, felraktam a UNi Xonar drivert is de ugyanaz a hiba.
A hang belassul akadozik serceg. Zenénél Filmeknél stb.Valaki belefutott ebbe? Van erre valami megoldás?
Köszi a segítséget..
-
littlemole
őstag
válasz
istvankeresz #38224 üzenetére
Sajna ez nem megy rajta.
Valamiért a win 10 meg ez a t420, nem akar menni egymással. Hiába írja hogy win 10 meg hasonló.
Próbálok valami 3rd party programot nézni. Esetleg ha valakinek van tapasztalata ezekkel akkor jó lenne.
Köszi
-
littlemole
őstag
Frissitettem a laptopomra a windows 10 et. Windows 7 ben tudtam állítani hogy az akku ne töltsön, csak akkor ha egy bizonyos százalék alá esik a szint.
A laptop egy lenovo T420. A lenovo saját programja tudta ezt csinálni de a win 10 frissitéssel elvesztettem ezt a programot. Eddig még nem találtam meg.win 10 re.
Van lehetőség a win 10 ben hogy az akku töltöttségét lehessen szabályozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest