Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
Sziasztok!
2 napja olyan problémája van a PC-mnek, hogy ha fájlt akarok csatolni akármihez, pl. Google Drive-ba a böngészőből, vagy Viberen, akkor ezek a programok kifagynak. Viber pl. kifagy, majd újraindul, és akkor megjelenik az ablak ahonnan ki tudom jelölni a dokumentumot. Skype-on meg se jelenik az ablak. Ha email-hez akarok csatolni, akkor várni kell az ablak megjelenésére kb. fél percet. Rendszer visszaállítást próbáltam kb. 1 hónappal ezelőtti állapotra, amikor még biztos nem volt ilyen hiba, de semmi sem változott.
Jó lenne, ha nem kellene újratelepíteni a windows-t... -
tibor23
senior tag
Üdv!
Egy korábbi hsz-emben írtam, hogy a file-manager megnyitásakor összeomlik az azt behívó program nálam pár napja. Kiderült, hogy a Wndows Defender-t valami kiiktatja, és sehogy, semmilyen trükkel nem tudom bekapcsolni, azok az opciók ahol be lehetne kapcsolni, mind szürkék. Nem fut más vírusirtó a gépen, registry-ben sem kapcsolható be a Defender.
Valami ötlet? -
tibor23
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy újan telepített win10 gépemmel hogyan érek el egy NAS samba v1 könyvtárait (tudom elavult, de most ezt nem tudom módosítani). Két könyvtár van két különböző user/pass párossal. Az egyiket elérem, de a másikat, amit ritkábban használok manuálisan szoktam megadni a user/pass-t. Win7-en ez még minden gond nélkül ment, 2 éves win10 gépemen már egy kis kutakodást igényelt (samba v1-et külön engedélyezni kellett), de az új telepítéssel nem tudok eltérő user/pass párost megadni a hálózati meghajtónak, mert a megnyíló ablakon ez a "További lehetőségek > Másik fiók használata" lehetőség hiányzik... -
tibor23
senior tag
-
tibor23
senior tag
válasz Doky586 #136796 üzenetére
Igen, ugyanarról a gépről be vagyok lépve ugyanarra a nasra más usernévvel - de ez eddig nem okozott akkora problémát, és pont ezt szeretném. Egyszerűen bele akarok nézni egy másik, jelszóval ellátott könyvtárba.
A smbv1-nek valószínűleg nincs köze hozzá, csak még mindig nem tudom mi a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest