Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Kösz, megcsináltam, nem javult a helyzet. A meghajtónál ha ki vettem a pipát, kiírta hogy rendszergazdai jogosultság kell, megtagadva, de volt folytatás gomb, és folytatta, kivette a pipát. Aztán visszatettem, és csak pl a mappánál vettem ezt az indexszelési dolgot, ott már nem írta ki azt hogy megtagadva, de úgy se jobb. A kisebb mkv-kat, 3-5gb, főleg ha már többször megnyitottam így jobb egérgomb tulajdonsággal, azokat megnyitja gyorsan, de a 10-12gb-os mkv-t már nem nagyon tudom megnyitni, mármint a tulajdonságokat megnézni. Lejátszók megnyitják gyorsan azokat is. Na majd próbálkozok még, mert szerintem is valami indexelési dolog lehet. Majd a szolgáltatásokba is kikapcsolom próbára, hogy mi változik, hátha.
-
bzoley
veterán
Hasonló aggályok miatt érdeklődtem meg telepítés előtt, hogy van-e olyan használható ez a build, mint az előzőek, de túl sok válasz nem nagyon érkezett. A legtöbben itt is azzal vannak elfoglalva, hogy ki mennyire idióta. Érdemi társalgás alig van.
Mindegy, valószínűleg így marad a következő frissítésig, ha nem lesznek nagyobb gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi