Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
#86564352 #81686 üzenetére
Normális user eddig se használta az Office-on kívül az MS programokat (és lássuk be, ahol nem követelmény, vagy szükség, ott még az se fordul elő, helyette van a LibreOffice). Akkor mi a francért most kezdjék el? Kurvára nem érdekel, hogy mi van velük. Ha csak ezekbe tudsz belekötni, hajrá, csak semmi értelme ezt olvasgatnunk állandóan.
Még a Skype is olyan, hogy ugyan sokáig hiánypótló volt, azóta, mióta MS kézbe került, léteznek sokkal jobbak, pl. Discord.
Bocs, eszembe jutott most egy kivétel: VS Code, ami az integrált Git-tel messze a legjobb fejlesztői eszköz. De az meg nem egy beépített progi.
-
Geth
veterán
válasz
#86564352 #81686 üzenetére
Jóval több, mint a felét nem használom
Nekem semmi bajom, ha kritizálod, csak kezd ilyen vadász jellegű lenni a dolog.
A felsorolt problémákra szerinted lesz itt a fórumon megoldás? Van amelyiket már nem tudom hanyadszorra olvasom itt.
Miért nem keresel alternatívát az egyes appokra, ha nem jönnek be?
Próbáld ki, hogy egyszer nem litániát írsz, hanem fogod és az egyik problémás app helyet keresel másikat. Nekem bejött
Nekem amúgy egész jól megy az, hogy úgy csinálok, mintha nem lennének áruházi appok
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest