Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz
CirrMee #69342 üzenetére
Az alapból ott volt, annyit csináltam csak hogy read jogot hagytam csak rajta, mellé tettem be a kukacos rendszergazdai MS accountomat, a keresőből kitalloztam nekije, de amikor mappelném akkor autentikáció nélkül se akarja felmappelni, (ugye erről szólna hogy mindenki, gondolom én és akkor olvasni lehetne) hameg bepipálom, hogy adok meg usernevet akkorse jó neki pedig a kukacos hotmailos userrel autentikálom magam. Szokásos \\gépnév\mappanév alapján mappelek természetesen. Laptopin is meg az asztalin is ugyanazzal az MS kukacos accountal logolok be a gépekre nincs másik user a gépeknél. Amúgy legelőszőr azt próbáltam hogy a MS accos rszg usert oda se raktam jó lenne nekem a sima "mindenki" read joggal, de mappelésnél csak gondolkodik gondolkodik majd kib@ssza hogy diagnosztika...nem értem, win10en nem mappelgettem még de ez az elmúlt 20 évben nem okozott gondot most meg úgy érzem magam mint valami analfabéta...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest