Hirdetés
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz
CirrMee
üzenetére
Az alapból ott volt, annyit csináltam csak hogy read jogot hagytam csak rajta, mellé tettem be a kukacos rendszergazdai MS accountomat, a keresőből kitalloztam nekije, de amikor mappelném akkor autentikáció nélkül se akarja felmappelni, (ugye erről szólna hogy mindenki, gondolom én és akkor olvasni lehetne) hameg bepipálom, hogy adok meg usernevet akkorse jó neki pedig a kukacos hotmailos userrel autentikálom magam. Szokásos \\gépnév\mappanév alapján mappelek természetesen. Laptopin is meg az asztalin is ugyanazzal az MS kukacos accountal logolok be a gépekre nincs másik user a gépeknél. Amúgy legelőszőr azt próbáltam hogy a MS accos rszg usert oda se raktam jó lenne nekem a sima "mindenki" read joggal, de mappelésnél csak gondolkodik gondolkodik majd kib@ssza hogy diagnosztika...nem értem, win10en nem mappelgettem még de ez az elmúlt 20 évben nem okozott gondot most meg úgy érzem magam mint valami analfabéta...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gran Turismo
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Spórolós topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest