Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
A locationnek semmi köze a rendszer nyelvéhez, a billkiosztáshoz, semmihez. Nyugodtan lehet máson, én azért állítom Magyarországra, mert itt használom A rendszerem (csak) angol.
A kikapcsolhatóságot maximálisan támogatom, a Search funkciót speciel nem kapcsolnám ki akkor se, ha lehetne (használom), épp ezért nem is fáj, de értem a dolgot. Sőt, nekem nem kéne se Edge, se Mixed Reality Portal, ezeket se lehet hivatalosan törölni (remove-provisionedappxpackage).
Régen én is szénné hekkeltem a rendszert (XP, meg kicsit a 7 is), de rájöttem, hogy ha BÁRMI problémám van a végeredménnyel, sokkal nehezebb behatárolni a probléma gyökerét, hogy nem valamelyik belekontárkodásom okozta-e mellékhatásként. Sajnos gyakran két távolinak tűnő dolog a motorháztető alatt összefut
Anno XP alatt kiműtöttem az IE-t, később jöttem rá, hogy olyan jól sikerült, hogy vitte magával a teljes HtmlRender funkciót, megszűnt működni pl a Help. Azóta amit egyszerűen, hivatalosan nem lehet kikapcsolni, azt hagyom a fenébe, olyan sok helyet/memóriát/processzoridőt nem visz el, ha appról van szó, max nem indítom el Lehet most sokan a szívükhöz kapnak, de a service-eket sem állítgatom egyáltalán.
Azóta már tényleg csak bugokkal találkozom, olyanokkal, amiket a Win changelogba szoktam olvasni, hogy javították, és nem a fórumokon megoldásvadászás közben.
Változik a rendszer, sokan szidják, hogy rossz irányba, nekem sem tetszik minden változtatás, de biztos vagyok benne, hogy a mac-től még nagyon messze van, és ez szerintem jó.
A power userek kicsit rosszabbul jártak, szerintem az MS többek között azt is akarta, hogy kevesebb önjelölt power user legyen, tehát ne lehessen könnyen szétbarmolni a rendszert. De nézz körbe, megoldjuk
mytwocents
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest