- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
darkhorse #18555 üzenetére
Thx. Ez végre működik a billentyűről is, mert ez betette a gyári helyére, míg a többi nem épült be, csak volt a gyári gagyi mellett.
Még egy, amit eddig nem használtam: volt itt pár napja egy lista, hogy a gyári alkalmazásokat le lehet szedni, szerintem powershelles megoldással. Azokból ami nekem nem kell egyben vagy soronként csak be kell másolni a powershell-be, és enter, és ennyi?
Egyébként csal a 10-es magyarban, mert azt hiszem azt mondja, hogy fényképek, pedig az csak fénykép, és nem hiszem, hogy a fordítás rossz.
Ami vicc, hogy a gyári képek mappából szeretne valami galériát csinálni, amikor szerintem az MS-nél is tisztában vannak vele, hogy a felhasználók fele nem használja azt, még átirányítva sem.Nem értik meg, hogy nem kell a gyári, nem akarjuk, hogy ránk erőltessék az új gyári appot, és szeretnénk megtartani ami bevált, és szeretnénk sok mindent beállítani, több lehetőségből választani. Semmibe nem tartott volna, hogy ha beteszik a régi fényképnézegetőt és a régi számológépet is.
Pedig biztos, hogy szólt valaki a készítéskor, hogy te John bazzeg, ez a sz*r, amit írtunk 26x annyi idő alatt indul csak el, mint a régi, és ezek után valaki áldását adta, hogy csak az új rosszabb legyen benne.
Nekem nem kell a vista mini alkalmazás, de sokan meg azt keresik a topicban, amit elvileg azért vettek ki, mert veszélyes. Miért nem lehet gyárilag bekapcsolni valahol úgy, hogy előtte bepipálja a user, hogy tudja, hogy biztonsági rést nyit ezzel. Ha ellenőrzött appot használ, akkor nem is lehetne gondja belőle. Ha meg nem, az az ő baja, de legfőképp az ő döntése. Had döntse már el a user, hogy mi a jó neki. És akkor minialkalmazásosak is boldogok és a nem minialkalmazásosakkal sincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Windows 10
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Trollok komolyan
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest