Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18564) [CS]Blade2 válasza darkhorse (#18555) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Thx. Ez végre működik a billentyűről is, mert ez betette a gyári helyére, míg a többi nem épült be, csak volt a gyári gagyi mellett.

Még egy, amit eddig nem használtam: volt itt pár napja egy lista, hogy a gyári alkalmazásokat le lehet szedni, szerintem powershelles megoldással. Azokból ami nekem nem kell egyben vagy soronként csak be kell másolni a powershell-be, és enter, és ennyi?

Egyébként csal a 10-es magyarban, mert azt hiszem azt mondja, hogy fényképek, pedig az csak fénykép, és nem hiszem, hogy a fordítás rossz.
Ami vicc, hogy a gyári képek mappából szeretne valami galériát csinálni, amikor szerintem az MS-nél is tisztában vannak vele, hogy a felhasználók fele nem használja azt, még átirányítva sem.

Nem értik meg, hogy nem kell a gyári, nem akarjuk, hogy ránk erőltessék az új gyári appot, és szeretnénk megtartani ami bevált, és szeretnénk sok mindent beállítani, több lehetőségből választani. Semmibe nem tartott volna, hogy ha beteszik a régi fényképnézegetőt és a régi számológépet is.

Pedig biztos, hogy szólt valaki a készítéskor, hogy te John bazzeg, ez a sz*r, amit írtunk 26x annyi idő alatt indul csak el, mint a régi, és ezek után valaki áldását adta, hogy csak az új rosszabb legyen benne. :W

Nekem nem kell a vista mini alkalmazás, de sokan meg azt keresik a topicban, amit elvileg azért vettek ki, mert veszélyes. Miért nem lehet gyárilag bekapcsolni valahol úgy, hogy előtte bepipálja a user, hogy tudja, hogy biztonsági rést nyit ezzel. Ha ellenőrzött appot használ, akkor nem is lehetne gondja belőle. Ha meg nem, az az ő baja, de legfőképp az ő döntése. Had döntse már el a user, hogy mi a jó neki. És akkor minialkalmazásosak is boldogok és a nem minialkalmazásosakkal sincs gond.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.