Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
Szerintem semmi köze a BitLocker-hez (a problémának, a CVE-nek, amit javítani akar, annak igen).
Az update nyilvánvalóan megpróbálja, csak nem sikerül neki. Sajnos nincs előttem a forráskód, hogy ez miként lett implementálva, csak tippjeim vannak (nem triviális partíciós felosztáson elhasal, mert nem lett rá felkészítve, vagy eléggé tele van a rendszerpartíció és nem tudja kicsinyíteni, stb).
Btw, nem tudom mennyire mutat előre, hogy a workaround helyett azon pörögtök, hogyan fordulhatott ez elő. Erre se én, se más nem fog tudni itt válaszolni, nem látom hogyan vinné ez előre a dolgokat. De hajrá.
Korábban linkeltem, leírtam, hogy milyen CVE miatt adták ki (szerintem nem katasztrófa ha ép ésszel használod a rendszert, fizikai hozzáférés kell a sikeres töréshez), nem sikerült, majd kiadják újra.
Van akinél sikeresen, elsőre feltelepült ez a sz*r?
(Engem abszolúte nem érint: win11 minden gépen, kellően nagy méretű recovery-vel.)[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Windows 10
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest