Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AsakuraDave

őstag

válasz King Unique #127766 üzenetére

Akkor ha rá keresnél drága barátom, hogy AMD Software Error 1603 látnád a sok-sok fórumot, hogy volt akinek a NET keretrendszer uninstall-install oldotta meg és még sok sok más WINDOWS-hoz köthető hiba miatt nem működött. Nem pedig az AMD-től kellett még valami plusz szoftver. Éééérdekes :K
    Persze be lehet állítani nem mondtam, hogy NEM lehet DE mire eljutsz odáig már rég befrissitette magát driverekkel MERT pl mikor telepíted a Winfost NEM AD olyan opciót, hogy tetya nekem te ne installaljá minden szarodat. Csak miután már bent vagy a winbe tudod ezt megtenni. Persze ne dugd be a netet meg ne legyél WiFi-n, DE ez mi így 2020-ban? Jah tudom, szánalom :)
    Azért NEM a hardver gyártó sara mert érdekes egy adott Winfos verzióig nem volt semmi gond aztán a nagy okos microfos behozza az idétlen változtatásait amivel csak szétkúrja a szoftvereket. Szóval ha én beleszarok a munkádba NEKED kutya kötelességet MAGAD megoldani AZT amit én beleszartam? Tipikus narancs gondolkodás :C
    Milyen saját uninstall? A windows app&features-ből telepítem nagyon nehéz lenne implementálniuk egy deep search valamit ami utána felajánlaná, hogy töröld a szemetet. Nem ehhez is bekell szerezzek egy 3rd party progit... Ez oké már részben a szoftvert legyártó hibája is de nem irigylem aki Windowsra ír progit...

Persze mindent meglehet oldani csak órák meg erőfeszítés kérdése. De én nem az a típus vagyok aki más hibájából fakadó szart elkezdi ellapátolni.

Sorry a vulgáris kifejezésért de nem tudom máshogy kifejezni magam ez van egy alpári suttyó vagyok...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés