Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ignisz
senior tag
Jó reggelt. Mitől függ az élő csempék működése? A posta és az időjárás hol működik hol nem. A fényképek és a naptár működik.
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
Szép estét! Tiszta telepítéssel win10-et használok. Tetszik. Két kérdésem volt az elmúlt időszakban, az egyik az élőcsempékkel kapcsolatos. Az időjárás és a posta csempe néha működik néha nem.Hogy kell beállítani, hogy mindig működjön? Más is kérdezte ezt már. Az időjárásnál meg van adva a város. A második kérdésem a telepítéssel függ össze. Nem vagyok számítógép guru, ezért lehet butaság a kérdés. Megcsináltam Rufusszal az USB telepítőt.Elindítottam a telepítést, kijelőltem melyik particióra telepítse, 50 Gb, leformázta majd közölte ide nem lehet telepíteni. Most három particióm van. Ha valamiért újra kell telepítenem akkor a másik két partició is ugrik? Elnézést ha butaságot kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
válasz Kernel #19773 üzenetére
Elnézést. Egy 500 Gb HDD volt a gépben, win7, három partíció. Mikor leformáztam a C meghajtót és azt írta, hogy nem lehet telepíteni akkor kivettem a vinyót. Volt egy vadiúj másik 500 Gb HDD itthon, beraktam és arra telepítettem. Most az megy. Sok kép és egyéb dolog volt a másikon, nem kockáztattam. Azért érdeklődtem, hogy legközelebb mire figyeljek ha ilyen adódik.
-
ignisz
senior tag
-
ignisz
senior tag
válasz enginev3.0 #20030 üzenetére
(#18553) [CS]Blade2
Ezt olvasd el. Én is így raktam vissza a régi Windows képnézegetőt. -
ignisz
senior tag
Egy rövid kérdés. Szépen megy a tiszta telepítésü win10. Most találtam az alaplap hivatalos oldalán win 10-es drivert. A kérdés: érdemes vele foglalkozni, feltenni vagy hagyjam ?
-
ignisz
senior tag
válasz BIZ0906 #20293 üzenetére
Nekem 19-én akarta a HD hanggal együtt. Sikertelenül. Azóta nem próbálta. Most az update szerint naprakész a gép.
Volt egy kérdésem a mai nap folyamán ami azt hiszem kapcsolódik. A gép jól működik. Az alaplap hivatalos oldalán van win 10-es diver. AMD all in 1. Érdemes vele foglalkozni?[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
Nekem a Chrome-mal semmi gondom. 64 bites a rendszer, hivatalos oldalról lett letöltve. A verzió szám nem mutatja , hogy hány bites.
Verzió: 44.0.2403.157 m -
ignisz
senior tag
Szép napot. Lehet csak nekem újdonság amit az előbb vettem észre. Rendezgettem a vinyón lévő dolgokat és akkor tűnt fel, hogy az 500 Gb-os HDD csak 465 Gb. Miért nem látszik a teljes 500? Úgy emlékszem win7 alatt a teljes méret látszott.
-
ignisz
senior tag
Jó reggelt. Most jön le egy frissítés. Tudja valaki, ez milyen frissítés?
Összegző frissítés x64-alapú Windows 10 rendszerekhez (KB3081444). -
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Tiszta telepítéses win10 pro-m van. Felraktam a Startisback-ot. Az lenne a kérdésem, hogy tudom rávenni, hogy ne a 10-es startmenüje látsszon? A glass8.1-et engedte telepíteni. Abban hol van a win7-es téma, az uxstile-lel hogy lehet finomítani? Elnézést a sok kérdésért.
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
Sok oldalt visszaolvastam, de nem találom. Szó volt egyszer a szín beállításokról. Színek finom állítása, árnyalatok stb. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Megoldódott
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
Tegnap újra telepítettem a gépet. Jöttek rendesen a frissítések is. Este felé egy nagyobb csomagban az officehoz is jött. Elkezdte letölteni majd 86 %-nál megállt, s azóta csak pörög egy helyben. A részleteknél látható, hogy mindegyik várakozik telepítésre, egynél van letöltés jelzés. Mit lehet ezzel kezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Megnéztem én is a memóriát. 4 Gb- nál a system 224 Mb-ot eszik.
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Elnézést, nem témába illő, de ez az egyetlen élő hely ahol kérdezhetek. Máshol is borult a facebook?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Asztali gépemen tiszta telepítésű rendszer van. Az Edge-vel semmi bajom mivel évek óta Chrome-t használok. Akadozás nélkül fut a windows. Videók sem akadnak. A win7-hez viszonyítva gyorsabb. Röviden: nekem bejött, semmi bajom a win10-zel.
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Régebben szóba került a processzorok számának megadása a msconfigban. Ennek van-e valami gyakorlati előnye, változtat-e bármit?
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
válasz W. A. Lacky #25520 üzenetére
Szia. Nekem a 2.2.1 van fent, a futtatható. Win10pro alatt szépen fut.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest