Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
|AP|
veterán
Korábban már írtam, hogy bef*ngott a rendszerem, valószínűleg vinyó hiba (ez még nem derült ki, de esélyes).
Hogy elkerüljem a jövőben a hasonló kellemetlenséget a következőt szeretném:
-mivel egyébként is terveztem SSD-re átállni így a rendszer egy 64gigás SSD-n lesz.
-az adatoknak lesz egy másik vinyó, amin létrehozok egy 64 gigás partíciót a rendszer backup-nak.A Win7 biztonsági mentésével ugye meg tudom csinálni, hogy a teljes rendszert driverekkel, programokkal lementem a vinyó backup partíciójára, hogy onnan bármikor vissza lehessen állítani?
-
|AP|
veterán
Szeretnék segítséget kérni...:
A rendszer Win 7 ultimate 64bit. A konfig egy core i7-920, X58 lap.
Ma reggel azt kezdte játszani, hogy a "windows indítása" képernyő után jópár perc telt el fekete képernyővel, amíg nagy nehezen megjelent az "üdvözöljük!". Ezután további 5-10 perc (!!!) amíg betölti az asztalt, de ezt már nem tudja rendesen megtenni... nem áll fel a rendszer. Csökkentett módban kicsit tovább jut, de abba is belefagy.
Tegnapig semmi gond nem volt, simán kikapcsolt este a gép. Új hardvert/szoftvert nem telepítettem.
Amiket próbáltam-eredménytelenül:
-indítási hibajavítás
-rendszer visszaállítás
-memória ellenőrzésVan valakinek ötlete? Reinstall?
köszönöm...
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest