Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Beléptem a klubba, sikerrel felment a Win11, köszönöm mindenkinek az iránymutatást, elmondom, hogy csináltam...
A gépem nem egy extra cucc, egyáltalán nem felel meg a követelményeknek:
Legális Win10 pro, ASUS Maximus VIII Hero + i5 6500, tehát ezen nem futhat Win11... és mégis.Szóval a menet a következő:
Letöltöttem egy Win 10 képfájlt, majd Rufus segítségével létrehoztam egy bootolható USB meghajtót. Legalább 8 GB-os tároló kell, a Rufusban az egyetlen dolog, amit módosítottam, hogy Fat32 helyett NTFS filerendszert használjon. Lehet hasznáni a Windows Creation Tool-t is.
Letöltöttem a Win 11 iso képfilet a Microsoft honlapjáról.
A Pendrive Sources könyvtárából az install.wim filet kitöröltem, és a Win 11 képfileból ugyan ezt a nevű a filet bemásoltam a helyére. (Azért kellett az NTFS rendszer, mert a file 4 GB fölötti, a Fat32 ezt nem kezeli.).
A BIOS-ban bekapcsoltam a Secure boot funkciót.
A Windows 10 registryben hozzáadtam az alábbi bejegyzéseket:[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\MoSetup]
"AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU"=dword:00000001
valamint:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\LabConfig]
"BypassTPMCheck"=dword:00000001
"BypassRAMCheck"=dword:00000001
"BypassSecureBootCheck"=dword:00000001Nem szerettem volna teljes újratelepítést csinálni, ezért ezeket követően a futó Win10 alatt a pendirveról elindítottam a setup.exe-t. Rögtön az elején a Frissítések keresését kikapcsoltam. Ezt követően csak a telepítő utasításait követtem. Kb. fél óra telepítés után lett egy legális Win11 rendszerem.
Valószínűleg kissé túlbiztosítottam a dolgot, ahogy visszaolvastam valószínűleg a registry variálás nélkül is működött volna a telepítés simán az install.wim cseréjével, és a telepítés elején a frissítések kikapcsolásával. (Mivel Win10 telepítőt buherálunk meg Win11 állománnyal, ki kell kapcsolni a frissítés lehetőséget, mert a rendszer lányos zavarában nem tudja, hogy akkor ő most 10, vagy 11 telepítő, és összezavarodhat.).
Nekem így sikerült. Köszi mindenkinek, aki ezt már így-úgy a topikban leírta, így összegezve még nem láttam, ezért írtam csak le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest