- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Anyukámnak (az ő Microsoft fiókján, az ő bankkártyájával) MS Store-ban vásároltam egy Windows 11 licenszt. A vásárlás utáni oldalon megjelent a termékkulcs, azzal aktiváltam a Windowst. (Ekkorra már fel volt telepítve.)
Napjainkban, bő fél évvel később vettem észre, mikor elő akartam keresni újratelepítéshez ezt a termékkulcsot, hogy a Microsofttól azóta se kapott semmiféle emailt a vásárlásról. Elmondása szerint ő biztosan nem törölte, ha kapott, de nem találom az emailjei között.
Az MS Store oldalán ott van a vásárlás az előzményekben, ott viszont csak egy számlát lehet letölteni róla, a termékkulcsot ezen a felülelten nem sikerült előkerítenem. A magyar MS ügyfélszolgálattal el lehet ezt intézni szerintetek, hogy küldjenek emailt a vásárlásról a termékkulccsal (arra az MS fiókhoz tartozó email címre, amivel a vásárlás történt) ?
A számla megvan, a tranzakcióról minden adatot tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest