Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Na gyakorlati vizsga megvan, bár elég harmatos teljesítménnyel, remélem csak megvan-t írják rá, nem %-oznak, mert akkor biztos lepontoztak

Ha találok vele melót, az elején garantáltan vért fogok izzadni.Régi laptopot közeli PC boltba jó kevés pénzért de legalább, megszabadultam tőle.
Holnap valami tőzsdés előadásra megyek, bár nem tudom mennyi értelme lesz, szerintem csak a szokásos mézesmadzag duma lesz, hogy milliókat lehet vele keresni, ha mész hozzájuk fél millióért tanfolyamokra

Mostani melóhelyemre már semmi kedvem visszamenni, meg már a szabijaimmal is szívóznak (nem csodálkoznék, ha ki is rúgnának) Mindenképp melót kell találnom sürgősen targoncával.
Hirtelen ennyi, hiába valósítottam meg egy újabb tervet nagyon nem vidám a hangulatom

Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép OFF
- sziku69: Szólánc.
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest