- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kori18t
tag
Srácok, hogyan tudom a telepített játékokat, felesleges dolgokat törölni?
Rákötöttem a pc-re, belementem minden mappába, de nem találtam, hogyan és hol tudok törölni
Esetleg bekapcs után az ikonok sorrendjén változtatni?( fontosabbak előrébb ) -
kori18t
tag
válasz
sityupityu #2555 üzenetére
Arra gondoltam, hogy lecserélem az 500-ast 664Mhz-esre, mert navigálás közben gyorsabban fordulok, mint a ketyere követni tud engem. A Wayteq azt mondja, hogy menet közben nem fog jelenteni semmit, mert a holdakról érkező infókat, kapcsolattartást nem a proci, hanem a gps-vevő biztosítja, ezért akkor nem számít az izmosabb cpu. Így akkor marad az 500-as.
-
kori18t
tag
A ketyerém belső memójában az a szoft régebbi verziója van, aminek a nevét nem lehet kimondani.Most szeretném kipróbálni szintén az itt tiltott nevű navi szoftver legújabb, legokosabb variánsát, amit egy micro sd-vel tolnék bele.Kérdésem, hogy működhet-e úgy a gps, hogy 2 szoft van rajta és ha igen, melyiket töltené be??
-
kori18t
tag
válasz
huncutka1029 #2110 üzenetére
Áááá, akkor nálam röccenés nélkül menne, nem használnék semmit navigáción kívül, abszolút hidegen hagy a sok extra dolog......
-
kori18t
tag
válasz
huncutka1029 #2100 üzenetére
Ezeket szerettem volna tudni.Akkor jó lesz ez nekem.....
Nem értem az ikon pakolást, meg a POI-kat.Van egy noname gps-em iGo8-al, de soha nem pakoltam ki ikonokat, nem is tudom, hogy kell, de nincs is szükségem semmi kókusz-pókuszra.Arra használnám csak, amire kitalálták: a navigálásra és semmi más egyébre.
Köszi az infókat! -
kori18t
tag
Egy ilyen készüléket nézegetek megvételre és kíváncsi lennék, hogy milyen.Gyors, pontos, megbízható, nem-e fagy néha, kijelző fényereje, navi hangerőssége, stb.....? Csak magát a ketyerét venném, mert szerzek hozzá primo-t ( iGO8-at ismerem, nem tudom miben jobb a primo, de sokan mondják, hogy jobb ).
Azért kérdezem ezeket, mert nem vagyok egy Wayteq fan, de ez tetszene.
A primo szoftot is jól kezeli a ketyere?
Tudnátok némi infóval szolgálni? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- HP nyomtatók
- Horgász topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Egyedi ékszerdobozka
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest