Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
coredump222
tag
válasz
PLaci58 #2781 üzenetére
Ez nemi fogalomzavar !
A javascript az csak browserben fut (na jo van server oldali is de ez offtopic).
Ha scriptet akarsz futtatni akkor mortscript.
[link]
Csinalsz egy shortcut (aszem lnk) file-t amiben ez van :
\akarholislehet\MortScript.exe \barholisvan\atescripted.mscr(felteve hogy lehet igy futtatni a mortscript.exe-t mert meg nem probaltam de
99% lasd mobilnavigatoros pelda)Vagy esetleg perl ha vegre sikerul osszeheggesztenem
Lehetoseg van (mint irtam [link]) java program futtatasara is, de elobb fel kell tenni a personaljava-t.[link]
Utanna irhat awt-s progit is (van sample a pjavaban, ez van a 2. screenshotomon)
(de csak 1.1.6 vagy 1.1.8 kompatibilis progik futnak a pjava-val)Erre lenne megoldas a MysaifuVM ami eleg "mai" java runtime
de meg nem megy rendesenVan meg egy u.n Basic4PPC nevu progi amivel kvazi basic-ben (MS visual hoki
)
lehet programozni WinCE-re (kell hozza .Net framework 1.1 , de az fent van alapbol
a kutyunkon. Ami penzes soft. (ezzel lehet csinalni exe-t)es van meg 1par VM (virtual machine) WinCE-re amik szinten lehetnek megoldasok
de ezekhez szukseg van az interpreterukre (mint a java-nal pl.)Kozben eszembejutott ,hogy van egy u.n eve vm is ami java szinten es azzal
mar irtam regebben kis progit wm5-re , huh de hova is tehettem
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest