Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
van jobb, osszedobtam 1 mortscriptet ami kitomorit 1 csomo dolgot szepen oda ahova kell
osszesen ennyi fut nalam:
# Show the hourglass, we are working now
ShowWaitCursor
#unpack the mio unlock files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\unlock.zip", "")
#unpack the .net cf files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\gapi.zip", "")
#unpack the cardexport files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\cardexport.zip", "")
#unpack the nyditot virtual display files
HideWaitCursor
# Then start the windows explorer
Run( "explorer.exe" )ez egy autorun.scr a mortscript konyvtaraban, az autorun.exe-t beraktam a yfloader helyere a hklm/init-be es ez igy kb 2-3 masodperccel dobja meg a gep indulasat, de azt rakok a zipekbe amit jol esik.
rom-ban is sikerult turkalni, meg megy is az osszerakott rom, de csak ugy hogy 1 file ki, 1 file be. a .net cf filejait epp ki lehetne sporolni, de ezeket a cuccokat nem erdemes romba pakolni mert akkor a .net-et kene masolni. nyditot sajnos nem jott ossze, pedig az jo lenne nagyon. js landscape se. talan a hpc-s valtozatot kene megszerezni, de nem sikerult. sejtesem szerint azt is a romba kene behekkelni mondjuk.
igazabol xda-dev oldalon rengeteg cucc van, lehet hogy amit probaltam azert se ment mert nem jol csinaltam, pl xip cuccokat nem olyan konnyu csinalni, konkretan meg nem jottem ra hogy ebben a romban hogy kene. ha lenne csak erre egy hetem kiserleteznek esetleg vmilyen xda-s rommal, aztan a tanult dolgok egy resze talan alkalmazhato erre is. lehet hogy meg is fogom tenni, de egyelore hanyagolom a temat, sajnos hazijaim is vannak, jelenleg egyre komolyabb kesesben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest