Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0n3dr4g0n
csendes tag
Ezt utálom csak az ilyen MMO játékoknál, hogy néhány szerencsétlen, akik hozzáteszem lusták, grindelni, meg normálisan játszani, elkezdenek sírni, hogy jajj de erős ez jajj de erős az, legyen má nerfőve, meg má mé nem nerfölitek má mer má mé nem, mert így nem lehet élni, erre a készítőknek mindg megesik a szívük ezeken az életképtelen nyomorultakon, szépen lassan a jó dolgokat elkezdik megváltoztatni.
-
b0n3dr4g0n
csendes tag
Szerintetek mi lenne a leghatékonyabb build VOID-ra Soma Prime esetében. Jelenleg COLD+CORROSIVE a configom, de ahogy látom sokan használják e mellett a Heavy Calibert is, Én nem szeretném az accuracy-t lecsökkenteni, emiatt is kérdezlek Titeket, hogy akinek van Soma-ja milyen configgal használja?
-
b0n3dr4g0n
csendes tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Persze nyugodtan, semmi gond egyébként, az sem baj ha ki kell farmolni, VOID-on, csak ne egyedül kelljen mennem. tegnap csináltam egy klánt, Sons Of Thanos éven, egyenlőre csak Én vagyok benne
ha esetleg valakit érdekelne, akkor oda is szívesen várok mindenkit, feltétel nincs. -
b0n3dr4g0n
csendes tag
Sziasztok, Mag prime chassis-t, vagy Latron prime BP-t cserélnék Rhino Prime Chassisra, ha esetleg valakit érdekel, StarlordHUN néven vagyok a játékban elérhető, esténként vagy hajnalban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha esetleg valakit érdekelne, akkor oda is szívesen várok mindenkit, feltétel nincs.