Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
...OK, de én kicsit most olyan vagyok, mint a parasztbácsi az állatkertben a zsiráf előtt:
ilyen állat akkor sincs!
Ezek kb. normál buildek, mi a franc csinálta azt a csillió sebzést? Tipedo vagy khora ostora?
...és nekem miért nem csinálja?
Coaction is jó ám a CP mellé, minél magasabb a szint, annál többet ér, mert ugye X % armort bont le.
Vik: "beletolok vagy 7 Forma-t aztán kiderül, hogy minden Warframe jó", nah, ezt látom én is, meg ugye ismerni kell. Anno elvoltam Nezha-val is, de most utánaolvastam alaposabban. olyanokat tud, h a láng amit hagy, az a csapattársakat is védi a status effektektől, ajánlott hosszú kuva küldiken. Embernek is a 3-as leszedi az armort, utána már a combosabb grineerek sem olyan nagyon erősek... De ugye ez egy "buliframe" futunk és 4-4-4-4-4-4
pedig több van benne -ahogy gondolom a többiben is, igazán sztem 8-10 frrame van, amit jól ismerek és kb. maxoltam is. OK, nyuszi vagyok, arbira még csak Oberon, Vauban és Ashy volt akit be mertem vállalni.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Pont ezt mondtam a múltkor, hogy a Khora elvan 1 Forma-val.
Én meg megzakkantam és a Chroma-ba belemegy legalább 5 Forma csak a Profit-taker miatt.
Mondjuk annyira nem olyan rossz Frame az, mint először gondoltam. Évek vannak még előttem mire mindenbe beletolok vagy 7 Forma-t aztán kiderül, hogy minden Warframe jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Portal 2
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig több van benne -ahogy gondolom a többiben is, igazán sztem 8-10 frrame van, amit jól ismerek és kb. maxoltam is. OK, nyuszi vagyok, arbira még csak Oberon, Vauban és Ashy volt akit be mertem vállalni.
Mondjuk annyira nem olyan rossz Frame az, mint először gondoltam. Évek vannak még előttem mire mindenbe beletolok vagy 7 Forma-t aztán kiderül, hogy minden Warframe jó.