Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeZol

őstag

válasz F-ECT$ #25 üzenetére

Napi 3 "csomagot" kell csak megcsinálni.
    Ez ugye akár 9 nyert meccs.

Arclight surge 3 naponként van, 10 meccs, ez a fő gold-forrás a sikeres kampány mellett.

Aktuális dungeon event 7 napig van, 2-3 hősre is meg lehet csinálni, ott 1 run ha lemegy, az 3 győzelem ugye, és a kártyáidon múlik, mennyire lehet itt felszintezni őket, de ugye villámot főleg innen tudsz gyűjteni, ami fejlesztésnél fontos.

És akkor még ott vannak a sima questek, ha kéket/lilát látok, megcsinálom, 2-3 győzelmet ad.

Ha pedig emellett PvP-zel is, ottani győzelmek is számítanak a napi 9 győzelembe.

Ez a 4óránként ajándékos dolog, ez lóhugy kategória :D

Én azt vettem észre, hogy arclight surge + dungeon + kék/lila questek használatával kimaxoltam a napi ajándékokat, és kb akkor értem ezen eventek végére amikor éppen lejártak.
    Ha jobban ráérek, akkor kampány/PvP.

Gyakorlatilag napi 10-15perc játéknál többet nem igényel a játék, DE ezt "érdemes" belefektetni.

Hearthstone is ilyesmi volt (2018 körül toltam utoljára), csak az napi 30percet igényelt.

A WoW pedig simán 45+perc :D (ha vinni is akarod gearügyileg vmire, akkor napi 2-4 óra 2-2,5 hónapig egy-egy patchet követően raidelve is, és akkor még lehet keveset is mondtam)

Hogy mi lesz még a játékban, arról időzített videó itt: [link]

Nem ma néztem, de emlékeim szerint:
    - season-önként (30naponta) új mini vagy hős (most Sylvanas van mint hős, utána 2fejű sárkány, stb.)
    - raid: guildtársakkal mehetsz, 2-en vagytok a pályán, közös a gold pool, simán lecarryzheted a kisebb csapattársat (de gondolom okkal vagytok 2en, biztos nem lesz ilyes sima a dolog), és itt a dungeon-ön felül tudod továbbszintezni a hősödnek járó bónuszokat ÉS a végén Ragnaros-t nyered meg mint hőst
    - új zóna: Moonglade --> ez egy extra kampány talán 4 alzónával és azt hiszem 16os szintről indul ez is, meg a raid is

Ez egy "lassú" játék, én is x napokra beragadok a kampánnyal, aztán amint lépnek 1 szintet a főbb lapjaim/hőseim, akkor megint vár rám egy új zóna heroic kampánya, ami 7x5 meccs! (már ha egyből megnyered persze)
    Lesz belőle 5x300gold is (ha megvetted a lifetime extra goldos csomagot), abból megint lehet miniket vásárolgatni, szóval vmennyire ilyen öngerjesztő a dolog.

A napi küldetéseken túl a kampányokat is letudva PvP-s győzelmekkel lehet sokat húzni a lapokon, egyébként meg vissza a napi 3csomagos dologra, amíg nem szinteződnek a lapok. Ez ennyi.

Napi budizás közben sima liba :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés