- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qtrica
aktív tag
Több mint valószinű, hogy Ő maga volt a koreográfus, hisz úttörő volt ebben a műfajban.Kevés ember művelte akkoriban a film iparban a keleti küzdősportokat.Emlékszem mikor előszőr láttam ilyen filmet nagyon tetszett.Mai szemmel nézve, már nem jön le az az izgalom, illetve látványosság.
Ebben a sorozatban meg már gondoljuk csak el, nem egy fiatalember akciózik.A közönség is talán a délutáni háziasszonyok közül kerül ki leginkább. -
T. Almeida
senior tag
> Ennyire gyenge lett volna az akkori felhozatal?
Áhh, nem hiszem, hogy gyengébb, mint most...szerintem nem volt rossz Chuck fater akkor.
Hja...meg mikor is volt király? a 70-es évek elején? Nem a 90-es évekbeli vén Chuckyt kell nézni...
A Walkert néztem, amikor elindult, akkor még tetszett is...aztán 20 rész után baromi egysíkú lett, semmi izgalom, érdekesség, minden rész végén egy naaagy pörgőrúgás és vége...
Szerk.: #40: Nekem is bejönnek a CN viccek, jókat röhögök...A kedvencem (angolról próbálom meg fordítani): CN lefekvés előtt kispárnát rejt a fegyvere alá...
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Kis kiegészítés a történethez... ''Chuck Norrist egyszer legyőzte Bruce Lee a „Sárkány Visszatér”-ben, de rá pár évre belehalt sérüléseibe.''
MOD: a legújabb kedvencem:
''Chuck Norrisnak van a világon a legpókerebb pókerarca.
Ez segített neki megnyerni a '83-as póker világbajnokságot egy jollyval, egy pikk 2-essel, egy kőr 7-essel, egy zöld 4-essel az UNO-ból és egy Monopoly-s ''Szökés a börtönből'' kártyával.''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Xbox Ultimate előfizetések
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest