Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz
üzenetére
Azok a készülékek, amelyeken megy a VoLTE, azokon általában egyértelmű a menüpont.
Mivel nincs Vernee mobilom, így nem tudok többet mondani, bármennyire is szeretnék okosat írni.
A Vernee mobiloknak valóban androidra (Linuxra) épülő oprendszerük van, de ugyanúgy saját, átdolgozott az oprendszer, mint az EMUI vagy az OOS az OnePlusoknál.
Egy Hiuawei-n vagy egyx OnePluson működő billentyűparancs, vagy USSD kód nem feltétlenül működik más készüléken, mert módosított az oprendszer, erre próbáltam utalni...Amúgy lassan 2 hónapja használok a P30Pro-n gyárilag, mókolásmentesen bekapcsolható VoLTE-t, azt kell mondjam, többet van kiakapcsolva, mint be. A Telenornál nem hozza azt, amit várnék. Az elérhető hangminőség gyengébb, mint a 3G-nél tapasztalt HD-Voice.
Nálam legalábbis....
-
Macika66
őstag
válasz
üzenetére
Nem belefolyva kettőtök szégyenszámba menő vitájába, azért hadd jegyezzem meg, hogy okosabb lett volna, ha a telefontípusod SAJÁT topicjában (ha van ilyen) kértél volna segítséget, mert szerintem az ide rendszeresen írogatók 98%-a soha életében nem fogott Thor márkájú telefont a kezében, ezek jelentős része nem is nagyon hallott a márkáról.
Ha ezzel kb. egyetértesz, akkor nem tudom, mégis mit vártál? Miért volt a #1288-as reakciód, ami – ne is haragudj – vastagon besározza azt az image-t, amit magadról szeretnél kiállítani. Te sértegetted a másikat elsőként, mégpedig eléggé durván. És még csak azt sem írtad le, hogy Vernee a gyártó...És aztán csodálkozol, hogy ha ennek megfelelően viszonyulnak hozzád mások?
Ha Te ennyivel idősebb vagy (bár a kor nem érdem, hanem, állapot), akkor pont Neked kellene nem beszólni azért, mert bántották a telefonmárkádat. Ezt kb. 15-16 évesek (unokáid-kórúak) csinálják, csak mondom...-----------------------------
A Vernee készülékeknek SAJÁT oprendszerük van, a VOS (fantáziadúsan Vernee Operating System a neve), ez, valamint az MTK processzor eleve meghatározzai, hogy az, ami működik a kompatibilis készülékeken, az nem egészen biztos, hogy fog működni a Vernee-ken is.
Úgy gondolom, hogy ha olyan szolgáltatást szeretnél használni, amit a tesztelt nagy márkák (a maguk számára) fejlesztettek ki, akkor használj olyan telefont is.
Elnézést, szubjektív vélemény következik:
Keservesen csípi a szememet, ha valaki nem hajlandó kiadni 6számjegyű összeget mobiltelefonra (mert biztosan nem nem kalandvágyból vesz valaki egy 30e Ft-os okostelefont), kihangsúlyozva a kompromisszumkészségét vásárlás ELŐTT, ám ahogy kézbe kapja a mobilt, RÖGTÖN azoklat a funkciókat próbálja használni rajta, amik csak a 3-4x annyioba kerülő készülékeken elérhetőek.Tudom, gyermekkorunkban mondtuk milliószor, hogy a Trabant is elmegy ugyanoda, mint egy Mercedes, minek nekünk Mercedes. De igazán mi sem mertünk saját magunknak bevallani, mennyire szánalmasan izzadságszagú volt ez a mondatunk...
-
Macika66
őstag
Váltottam OnePlus 6-ról P30 Pro-ra, mire bebootolt Telenoros kártyával a teló, már ment is rajta a VoLTE.

Bármilyen mókolás nélkül...A rövid számokra meg.... Pl. A UPC rövid száma megy.
Az ügyfélszolgálatra meg ott a 202000000. -
Macika66
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Az USA Európa előtt?
Azért ezt gondold át még egyszer szerintem. Hatalmas lefedettségi lyukak vannak...
-
Macika66
őstag
Egy 350 fős flottát kezelek.
Előbb levetettem a saját családom tiltását, a 143-on keresztül.
Majd megírtam a hivatalos levelet nekik, hogy minden előfizetésről vegyék le a tiltást.Erre mindre visszarakták, a miénkre is.

Majd újra telefonáltam, és némi szövegértési gyakorlat után végre lekerült mindegyik számunkról a tiltás...
Azóta (már vagy 4 napja) hasít szépen...
-
Macika66
őstag
A VoLTE OK, azt tudom mi, hogyan működik, de a VoWiFi az pontosan mi is?
Erről tud valaki közérthetően?
Mert gondolom, hogy ha menni is fog a Telekomnál valamikor a közeljövőben, akkor csak a saját netjükön fog. Vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest