Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Thrawn #11899 üzenetére
Jajj, az kár. Tudom, hogy lehet, na majd még nézegetek a témában. Megkérdeztem a hálózatos topicban is, talán majd válaszolnak, s kiderül, mi lesz.
jenei92:
Ez egy referenciahűtős X2, mi a különleges rajta? Mondjuk igazad van, rossznak tényleg nem rossz az sem.
De hogy a gigás ASUS HD4870 miért nem kapható még mindig a bazárokban? Még a végén "kénytelen leszek" egy 512 megásat venni!
A Mac Mini projekt úgy néz ki megbukott, úgy döntöttem, addig még véginyomok néhány gammát. (De hogy mennyire rühellem ezt a szót...)[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Thrawn #11896 üzenetére
Hát igen, mikor megpillantottam a China's No. 1-t, én is hátrahőköltem egy cseppet(visszamennyé!),de tényleg elég jól bevált.
És ráadásul (nemtom mi ennek a ficsörnek a neve) a miénk tud WLAN-on venni Uplink/WAN-t. Ezt még a jó drága D-Link-em se tudja, emmeg 6k volt
Amugy a made in china-ról nekem egy régi Aranysas cikksorozat jut eszembe. Az volt címe, hogy "A kínai repülőgépgyártás története, avagy minden hamisítvány, ami nem kínai"
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Bulitt
addikt
Hehe már senki nincs eme vidéken
-
P00By
nagyúr
Kockák.
-
törölt tag
Na, a kinézett router nem jó, mert az Annex A-t tud, a T pedig a B-s szabványt használja.
Viszont most belenéztem a router menüjébe, s elég furcsa dolgokra lettem figyelmes. Konkrétan találtam pár, a vezeték nélküli interface-re csatlakozott gépet, amelyekről nem hiszem, hogy ott kellett volna lenniük. Lehet, hogy lakótársam barmolt valamit, de ez már nem érdekel - kireseteltem az egészet, az összes jelszót megváltoztattam, s letiltottam a Wi-Fi-t. Ezek után beállítottam a torrentet, úgy néz ki, működni fog ez.
Ha meg hazajön lakótárs, akkor beállítjuk a gépét, plusz alkalmazunk valami erősebb fajta titkosítást is, lehet, hogy az sem árt.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
válasz #72042496 #11910 üzenetére
nekem is jó lenne érteni ehhez a toitkosítûás meg ilyenek ... mondjuk engem totál nem izgata wifi .... csak haver vett wrtg4gl-t, és akkor nem akartam neki mondani, hogy olyan router-t vegyen, amihez ért is, mert én sík hülye vagyok hozzá ...
elég messze lakunk egymástól ... és csak annyit tudtam megcsinálni, hogy mûködik, megy a net, de titkosítás nincs, és mondta, hogy úgy néz ki, hogy valaki hazsnálja a netet.
ezért inkább a router-t csak akkor használja, ha PS3-az akar ...
pedig ha nem ragastzkodott volna ahhoz, hogy neki a ps3-ba ne menjen UTP kábel, akkor most nem lopnák a wifi-s netét.és most a kollegám is mondta, hogy wifit akar majd otton
neki már m,ondtam, hogy csak olyan dolgot vegyen, amit be tud konfigolni, meg ha gebasz van, akkor megtudja oldani ... mert igények szép, hogy ne látszódjanak a kábelek, de baj esetén kit fog leakasztani, ha nem megy a router?speciel nekem semmi bajom a kábelekkel
sôt .. hülye t-online speedtouch-át is legszivesebben sima modemre cserélném ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Nyugdíjas
nagyúr
Mondtam én, hogy szopás lesz az Annex szabványokkal
Nekünk is voltak anno érdekes felhasználok a router log-jában,de akkor még nem használtam a wifit, és egyszer valami vendég kedvéért gyorsan bekapcsoltam, aztn ugy felejtettem titkosítás nélkül
Aztán egyszer csak turkálok a router logjában, azt valaki DELL-valami online. Namondom kisöcsém... Kickban happensMióta WPA-val tolom nem volt még semmi ilyen panasz.
Ha WEP-el voltatok titkositva akkor azt csak az nem töri fel akinek nincs kedve/ideje, de lehet nektek van valami ráérős, vállalkoz-kedvű szomszédotok
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
rii
nagyúr
válasz Bulitt #11912 üzenetére
mer nem mondtam neki elôre?
mondjuk azt jeleztem nem egyszer, hogy még életemben nem konfigltam routert, meg látni is csak bolti kiraaktban, csak hát az optimista dilettantizmus megvolt az én részemrôl is ...
speciel én szeretem az utp kábelt ... meg lehet fogni
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
jenei92
senior tag
full rossz volt ez a mai nap..de lassan vége
-
szacsee
nagyúr
Figy Annex-A-s Router semmiképp nem fog menni B-s hálózaton.
Viszont itten van ez a DSL modem / router..fotón szarul néz ki, élőben sokkal designosabb. (persze csak akkor, ha ADSL-t használsz, de gondolom azt, mert máshol nincs ANNEX A /B)
Ennyi pízér szerintem kihagyhatatlan.
Valaki már 2 éve gond nélkül használ ilyet.. support nincs már, illetve csak volt, domaint váltottak, az új meg csak cshájna nyelven tud, de szeretem a kihívásokat.
Tökéletes!!
Nincs kábeldzsumbuj, nem 2 eszköz fogyaszt...stb.
Kérdésed van menüvel kapcsolatban akkor van magyar manual..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #11913 üzenetére
Eddig WEP volt, de most beállítottuk a WPA-PSK-t, ez így csak biztonságos lesz. Most már nagyjából tudom, mi merre, hogyan, azt hiszem, mégsem cserélem, jövőre valószínű úgyis áttérünk VDSL-re.
Veszek inkább ööö... mondjuk új videókártyát.
rii:
Volt már olyan ötletem, hogy nekimegyek Hiltivel a falaknak, s a többi szobába is átviszem a kábelt, de aztán nem lett belőle semmi.
szacsee:
Köszi, de néhány azt hiszem, mégiscsak marad a SpeedTouch.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Basszus, azt hittem, még csak 8 óra körül jár, s nézem, hogy hogy fenn van a szex topic.
Nem kellett volna meginnom azt a liter kólát. -
P00By
nagyúr
Az Intel Core i7-ben nem is lesz 2 magos proci??
-
-
törölt tag
Nem a gyártóknak kell jól járni, hanem Neked. Szerintem ez a Core 2-vel maximálisan teljesül.
Azt hiszem én is veszek egy E8600-at meg egy 9800 GTX+-t. (Inkább egy lehúzós céget támogatok, mint egy olyat, amelyik még ahhoz is töketlen, hogy fél év alatt írjon egy normális drivert a kártyájához. )
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
-
rii
nagyúr
válasz #72042496 #11921 üzenetére
aki ért hozzá annak megengedem
csak az a baj, és ezt szerettem volna lekerülni, hogy a hozzánemértő kollégám megfogalmazza magában a kis igényeit, de azt se tudja mi a különbség a router a switch meg a hub, a koax meg az utp közt.
mondta az IT-sünknek, hogy mi kéne neki, a srác meg mondta, hogy kimegy őőő...megcsináljaaa ... mondom egy USB hosszabító kábelt, ami az asztalán van az orra előtt, azt nem tud elhozni már 2 hete, de majd kimegy neked a privát wifiddel szöszmörögni ...
nomegaztán ha beszar neki valami ne engem hivogasson
mert másik haver is hivogat, csak hát nemtok kimenni zuglóba.
meg nincs időm szórakozni vele.
meg ha nem ért hozzá, akkó' viselje el az UTP-t :-)piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Lucif-R
senior tag
4óra és itt a taxim báázze fsb meg buzizik és kénytelen voltam válaszolni ami megint nem sikerült rövidre... rtl-en meg valami pszihoptaTATA feleségülvett egy kufircolni való szőke sunát és most meg nem engedi el a tó közepén lévő szigetről mert ő kemény... ja meg pszihopata egy csöppet... ritkajófilm ... mindenképpen a csajnak drukkolok...
-
szacsee
nagyúr
Gyérökök a radit milyen messze tegyem a gépház oldalától (távtartva leszen)?
Passzívba meg majd, ezért kérdem. -
P00By
nagyúr
essik esőőő
-
törölt tag
Tudom, menjek a francba, de vettem egy ilyet.
Pár napon belül teszt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Videó stream letöltése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest