Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Kifogtam egy béna vérszívó nénit(csak, h témába vágjon ) Mindegy annyira nem számít
Balika911: Én a Morrowind-ban jártam így, de megoldottam
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
rii
nagyúr
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz #72042496 #12456 üzenetére
egy kibaszott puccparádé heléyen lesz most a céges kar-party .... kedvem lenne sugárba körberókázni az egészet ...
kábé olyan állagúval, mint annak a pohárnak a tartalma ....
jobban örülnék 6 üveg sörnek, nagy tál túróscsusza, és 2 évad south park .... meg valami sarki kocsma ....
-
törölt tag
A vLite azt mondja, kell neki egy kis méretű driver, amit a Microsoft oldaláról letölthetek. 1,34 giga...
Kíváncsi vagyok rá, hogyan működik, s a nem használt dolgokat (Media Center, Windows Mail, Messenger, játékok, stb...) sikeresen ki tudom-e szedni a telepítőből. Kezd visszatérni a buherálási kedvem. Na olyan nagyon azért nem, csak egy kicsit.
Szegény rii, már vajon vége a partynak?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Thrawn #12469 üzenetére
Most nem bántom, majd ha lesz időm a vizsgák után, akkor teszek vele egy próbát. Drivert és szolgáltatást nem akarok kiszedni, csak beépített programokat. Ha mégis széttúrom, akkor még mindig ott az eredeti lemez.
Jó lenne, ha gyárilag be lehetne pipálgatni, ami kell, persze a megfelelő függőségek figyelembevételével. Azt hiszem, a Linuxnál pl. így működik.
#12471:
Most nem, de februárban csak lesz egy-két "elcseszni való napom". Ha másra nem is lesz jó, max. szervezek egy Vista telepítő versenyt aztán jól megnyerem vele. Olyan persze nem nevezhet, aki rájöhet a turpisságra.
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz #72042496 #12466 üzenetére
Ezekkel az OS buzerálásokkal csak óvatosan, van mikor azt hiszi az ember, hogy milyen frankón megcsinálta, aztán mégsem.
Haverom szok ilyenekkel tökölni, meg is lett az eredménye:
Part 1: Valamilyen szolgáltatást buzerált, herélt ki az OS-ből, hogy jobban fusson, aztán nem jöttünk rá mi a szartól lassul a net, ha fenn van a hálózaton. Kiderült, hogy az a szolgáltatás (nemtom melyikhez nyúlt), ADSL esetében tényleg gyorsít, viszont, amint egy valós helyi háló is közbejön, akkor befékel a net (megáll mint a szög).
Part 2. Ugyancsak herélt OS-el Intel driver móker (integrálás) nem eccerű.
Part 3. Buzerált OS szintén telepítenék egy drivert... asszem webkam lett volna, látja a kamerát, de a geci progik nem kezelik.. msn Skype.. (nem nálam, hanem ismerősnél).
Kölkök külföldön ismerősöknél látogatóban, gondolták a két Ősrokont összehozzák webkamerával... Ott nem is volt gond, haver nyaralt én meg tehettem újra az OS-t 2 napi szopás után.
Part4. 1-2 vinyót kellett volna formázni de az a szemét nem engedte alapértelmezettként, mert a láma valamit megen letiltott és mint kiderült csak 1 alapértelmezett partíciót engedett az OS ... jó mi?
Szóval sok sikert és ahogy Kuka is mondja hajfestéket vegyél. -
törölt tag
válasz szacsee #12473 üzenetére
Izgalom, áhh, ez kell nekem!
Hajnalban elkészült a telepítő image. Szolgáltatáshoz, driverhez nem nyúltam, csak néhány programot szedtem ki belőle. A Windows Photo Gallery lehet, meglepetést fog okozni, állítólag a digitális kamerákhoz kell, hogy egyszerűen felmásoljam a képeket. De csak felismeri USB-s háttértárként - nekem más nem kell.
Mindjárt ki is írom a végeredményt, aztán februárban próba.rii: Welcome back!
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
F@sz kivan a kávával. Ma 2x lekapcsolt....
-
Nyugdíjas
nagyúr
Bakker
Auras Fridge elkocog a 88GT-mel passzivban
Valamit tud ez a hűtő. Azért tettem rá egy 500rpm-es ventit leszabályozva, szóval mehet vagy 300rpm-en. Jobb a RAM-oknak, meg a többinek igy azért..."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
rii
nagyúr
válasz Nyugdíjas #12476 üzenetére
jó látom, hogy a lamellázás párhuzamosan fut a ház két oldalával?
a mac pro-ba így hűtik a két xeon cpu-t .....
meg asszem a VGA-t is ... vagy az csak a G4-ben láttam?
nomindegy ... hétfőn talán fényképezek ha nem akó'jövőre.
naszóval, ha igen, akkor azért ilyen falya
-
Nyugdíjas
nagyúr
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
törölt tag
Nem olyan vészes az az 1,42. De nem muszáj ennyin hajtani, egy jó kis léghűtéssel is biztos szép eredményeket el lehet érni vele.
Jól néz ki ez az átalakított Mac! Az előlapi kivezetések kábele ugyanolyan, mint amit a Lian Li-hez is adnak. Vagy Lian Li házból szedte ki a srác? A szöveget nem olvastam át.
-
rii
nagyúr
mi értelme alukra betenni azt a két ventit? légörvény?
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ismerem ezt a gyereket. Tőlem vette bele azt a nagyon sok ventit. De nemtudom valamelyikőtöknek mutattam-e már ilyet,de ezek azok a fajták, amik szinte felemelik magukat az asztalról. Valami közel 200CFm-es 1db, ez a jógyerek meg 10-et vitt belőle. Nem is értettem minek neki.
Igy aztán tényleg szellős a ház. Bár leginkább az egész szobaAZt irja, hogy egyedi festés. De hun?
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Juteszembe!
Akinek még nincsen D5-je, annak most itt egy vissza-nem térő alkarom
Swiftech MCP655-öt tessék (alias D5, noryl tetővel) mindössze 13.500-ért."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hmmm, a Samsung F1-em SMART info-ja szerint a disk status: Failing
Most hazudnék ha azt mondanám, kurvára megnyugodtam
Lehet Balikájé nem az egyetlen volt"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest