Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
-
P00By
nagyúr
Hideg van
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz ABnormal #12505 üzenetére
Mindegy, ugyis kellett még tesztelődni egy kicsit, meg meg is találtam a vinyót, amin a winem lakik. De már nem volt időm leellenőrizni. Úgyis akartam venni egy terrás WD-t, csak mondjuk nem most,de szükség törvényt bont. Valahova le kell tudnom menteni azzadatokat.
De azért köszi a tyippet, máskor még igen jól jöhet, ha van Hirens-en is...
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
jenei92
senior tag
valakinek van valami tapasztalata a Nokia 6300-ról?[link]
-
Bulitt
addikt
Ha már telefonoknál tartunk nem tudok dönteni
I900 29.990Ft T-nél 2év GPS szoftver miegymás
v.
Pixon M8800 szintén T 19.990 2év 8megapixeles kamera nuku GPS és szintén érintőképernyő stbNehéz választás
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
Bulitt:
szerintem jónak tűnik..
-
Bulitt
addikt
Shteer: Szép darab
Közben néztem edző termet, találtam is kettőt. Az egyik kilépek az ajtón és átsétálok a másik oldalra A másik meg a Domus környékén van a 14-es villamos vonalán. Erről képet is láttam és nem rossz hely. 8500huf a havi bérlet
Macka: Miért mondtad el hogy az van most szomorú vagyok, én is akarok egyet!!!
[ Szerkesztve ]
-
r-chee
őstag
válasz shteer #12524 üzenetére
Nagyon vagányan néz ki nálad is .
Ha minden igaz, holnap megjönnek Nyugdíjastól a 800rpm-es S-Flex ventiim és a 15,9/11-1-es Tygon csövem . Bekerülhetnek a HF csatik és vége lesz a felemás állapotnak .
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Macka
veterán
válasz Bulitt #12539 üzenetére
Gamek 80%-a felejtős, mert bebolondulnak a 240x400 felbontástól. Ha WIFI, BT be van kapcsolva, és használod, vagy zenét hallgatsz, filmet nézel, akkor 5-6 óra alatt csutkára merül. Ha buherálod ( installok, uninstallok) akkor napi 2x fagyás. Ennyi Windows van rajta. Ráadásul bűnügyi helyszínelőknek ajánlott, mert ők imádják az ujjnyomokat. Ja, kamera: állóképre jó, de amint a legkisebb mozgás történik, egy kalap sz@r. N95 jobb volt.
-
Macka
veterán
-
P00By
nagyúr
Tata a Gentle Typhoon-nal van már tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest