Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Jó estét az uraknak!
Meg persze Nektek is! Olvasgatom, hogy itt sorban vesznek meg az emberek!
Drága vizes gépektől megválni? El tudom képzelni, ha nekem valami oknál fogva (csakis valami extrém katasztrófa lehet) el kéne adni, én sírnék, mint egy kislány! Szar lehet! Mindennek ellenére kíváncsi vagyok, mit hoztok össze!
Hajrá, kitartás!Tényleg! Mit szóltok a szlovák csudarendőrség empatikus fellépéséhez?
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha elállítottam a billentyűzetet angolra, akkor hogy tudom visszaállítani? Persze restart nélkül...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz szacsee #11155 üzenetére
AMúgy van ám benne valami, mert ha ugye van az embernek 3 ventije, akkor hajlamos elkezdeni azt gondóni, hogy ezt lehet valami mással is megoldani ugyanennyi légkavaróval...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
törölt tag
válasz Játékos #11157 üzenetére
Vista alatt tálcán jobb klikk, s kiválasztod a Language bart, majd átállítod. Ha ez nem működne, akkor Control Panel -> Regional and Language Options -> Keyboards and Languages fül, itt pedig az input language panel alatt beállíthatod.
Emlékeim szerint Xp alatt is ugyanitt van, Linux, OSX alatt lövésem sincs, ill. magyar nyelvű rendszer alatt valami Regionális és Területi Beállítások rémlik (ez + a fentiek alapján már meg lehet találni), de nem biztos, hogy pontosan így hívják.
-
P00By
nagyúr
Látom nem dupla chat megy már
Asszonyka Spore függő lett -
Nyugdíjas
nagyúr
Valaki igazán elfele vihetné a Thermochill-t
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Csak ha vakolhatok is. Anélkül nem megy
Bulitt: Na bhászki, ezt nemtom. Ilyet még szvsz sose csinátam benne
De arra alapozva, hogy úgy műkszik, mint a GoogleDocs, lehet csak idő kérdése...[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz #72042496 #11185 üzenetére
Igen, és egész kultúráltan néz ki ezzel a kisebb fontal.
Jájj, végem ván bhászkijj
Nagyon jól néznek ki ezek a TR FEt-bordák Csak az a baj, hogy a chipset-tornyaik nem tetszenek, szóval emiatt ugrott, hacsak oda nem csináltatok valami egyedi bordátot[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
Megtörtént az átszerelés, éppen hogy elég lett az 1liter uv lötyi, ami piros helyet UV-ban narancs
Nektek se megy msn-e?
-
Nyugdíjas
nagyúr
A kedvence lettem nekije a PH!-nak
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Nyugdíjas #11192 üzenetére
Most nézem, kicsit jobban belehúztam volna a postfarmingba , akkor meglett volna 1k napos koromra
jenei: Nem szósz be! Hogy áll a rencer töki? Az enyém minnyá kész
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Hol van shteer? Lassan jelenthetné hány kiló!
-
P00By
nagyúr
válasz Nyugdíjas #11197 üzenetére
Ez a hiba üzi dolog eddig is volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest