Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Vettem eg ilyet. Nagyon állat Végre van egy jó székem
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz shteer #10556 üzenetére
Nem
De tényleg nem. Persze faterom is hasonlóan "pontos" szokott lenni, mint én. Tőle tanultam a messziről jöttünk szöveget Mindig bejön[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz shteer #10558 üzenetére
De simán bekajálta a biztonsági csóka
Persze utána mikor haverék nekiálltak hotdogozni, már kicsi csúnyán nézett, hogy akkor mégsem csak gyorsan beugrunk valamiért?"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
törölt tag
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz #72042496 #10560 üzenetére
Mivel kikapcsolható a billegés-funkciója igy nem Ezért is vettem meg.
Metrón nem szállitható,mert olyan nehét mint az állat. Az alján a gázrugó-billenő rész maga vagy 5kiló
Meg minden fém rajta, nem is túl vkony fajta acéldarabok, szóval kocsis téma....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #10561 üzenetére
Vá, sejtettem, hogy nem fogom megúszni a fuvart... De az összes ilyen széket lehet rögzíteni egy fix pozícióban, mondjuk ennél jó, hogy nemcsak egy, hanem valami 5 állást is fel tud venni. De úgy meg nem lehet hintázni benne...
Na majd két hét múlva is megkérdezem, aztán ha továbbra is faja, kényelmes, akkor valószínű veszek egyet. Végülis ha beválik, ez akkor is frankó szék lesz, amikor a 8 magos Nehalemeket 20K-ért dobják az ember után, csak hogy vigye el azt a szart. Gonosz vagyok, szándékosan írtam még arra az időszakra is forintot az euro helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz #72042496 #10562 üzenetére
Igazából én azt vezsem észre, hogy ahol állsz éppen a hátrabillenésben ott lenyomod a rögzitőt, és készz. Nemcsak 5 állst tanátam.
Én mondjuk a hintázst nem preferálom. Szeretem, ha valami a htamat támasztja. Ezért is vettem ilyen deréktámaszos témát.
Hintzás funkcióban sem akarok vele hanyatt esni, és ráadásul lehet állitani a keménységét, szóval be tudod lőni, hogy még pont ne ess hanyatt.
Nekem amugy eddig tetszik:
-deréktámasz
-hálós, magas hátrész
-jó fejtámla(végre)!
-kellően hosszú ülőlapPersze van némi különbség kettőnk testfelépitésében, szóval ez nem szentirás számoda, hogy nekem jó
Tényleg, te most gazdasági suliba jársz
Azt akartam kérdezni, hogy most tényleg annyira belemászunk a recesszióba, hogy kezdjünk el szárazkaját eltenni?[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz shteer #10564 üzenetére
Nyehheee
Nademost tényleg, engem ez érdekel.Sokan mondják, hogy mély recesszió leszen itten, amiből max akkor nem lesz olyan nagy gz, ha a kínaiak megvesznek minket(is) kilóra mondjuk az indiaiakkal karöltve. Persze ha van kedvük...
Mert ugye nagyfater is mesélte, hogy volt amikor ők sem gondolták, aztán mégis igaza lett annak aki aszonta 70-es években az olajvlságból lesz itt több is mint drága benzin....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #10563 üzenetére
Éppen ezek miatt szemeltem ki, amiket írtál, s ezzel együtt nemhogy 100, de 50K alatt van az ára, ami végképp pozitív. Amúgy még mindig nem értem, mi kerül ennyibe egy széken. Kíváncsiságból kipróbáltam ilyen 180K-s dolgokat is, de kész röhej, hogy nemcsak csúnyák voltak, de kényelmetlenek is.
Azt nem tudtam, hogy állítható a keménysége, de ezzel együtt biztosan sikerül majd belőni. Amikor az áruházban próbáltam, mindig túl kis ellenállású volt a hinta mechanikája.
A válságról az elemzők is csak óvatosan nyilatkoznak, igazából senki sem tudja, meddig tart majd, s milyen mély lesz.
-
shteer
titán
válasz Nyugdíjas #10565 üzenetére
a bizakodóbb gazdasági szakemberek szerint Mo nem Izland és több okból (jóval kisebb infláció, utóbbi időben meglepően erős valuta, stabilabb bankrendszer, diverzifikáltabb gazdaság) kifolyólag nem következhet be az ami ott történt
ugyanakkor már korábban rebesgették, h az elkövetkező időszak mindenki számára nehezebb lesz (nem csak Mo-on) és ez nem (csak) a jelenlegi kormányzatnak köszönhető
viszont napjainkban Mo-nak napi 3Mrd forint külső forrásra van szüksége az önfenntartáshoz (igen, hétköznapi szóval kifejezve: hitel - ami az államadósságot növeli) ami tööööökjó, mert ez az érték 2006-ban napi 5Mrd huf volt szal jövünk fel mint a 3 napos vizihulla
komolya változtatásokra lenne szükség több költségvetési területen - pl a nyugdíjrendszerben, ami a mai állapotát tekintve már nem sokáig fenntarthatójah, államadósság... jelenleg: 17000 Mrd huf, ami még nem is lenne gáz, ha nem lenne kamatja (mert ugye ez is hitel) - ami akkora, hogy a magyar munkavállalók (~4M fő durván) szja befizetését egy az egyben elviszi (azt még meg kell említeni, h a 4-ből ~2,1M fő fizet szja-t, a többiek minimálbéresek (legtöbben papíron ) ami ugye szja-mentes)
ellenben a kormányzat bármilyen eszközzel igyekszik nyugtatni a hazai piacot (korlátlan bankgarancia az eddigi 13M huf helyett) ami nem feltétlenül jelent jót, szal elképzelhető, h van aki tudja mi van valójában - van olyan szakértő aki szerint 1-2 hete közel voltunk az államcsődhöz
szvsz (sajnos) nem rajtunk fog múlni a végkifejlet, de bizakodhatunk
szerintem jónak tűnik..
-
Macka
veterán
Szvsz a gonoszak szarjanak tarajos sünt!
-
jerry311
nagyúr
Na, mi jött velem szembe a neten...
Kép -
Lucif-R
senior tag
válasz Nyugdíjas #10578 üzenetére
On-ba nem írom de szted tudna mit kezdeni? Azt nem lehet számolással megoldani... oda az ilyen mifajtánk féle dolog való csak... csináltad tapasztaltad azt jóvan... lehetbazz szögmérővel meg körzővel meg vonalzóval megy az ágyba hogy töéletes matematikai és geometriai megfeleése legyen velük az ágyban... kámaszútra bal kéz... körző jobb kéz...
-
P00By
nagyúr
Há gyerekők
-
Játékos
addikt
Sziasztok Urak!
Nincs valakinek otthon egyenes csatija negyedes menettel, amire 8-as cső való? Kéne 4 db. meg 2 HF, de sajna az Öregnek nincs kicsi, csak HF. Kifizetném természetesen!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
ILYEN kéne nekem a félreértések elkerülése végett.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Illetve nem is tudom, miért ragaszkodok ahhoz a sima csatihoz! Nem volt még sose ilyen csavaros csatim, asszem kipróbálom. Legfeljebb lecserélem, ha úgy van.
Macka doktor!
Úgyis jön tőled egy csomag, dobjál bele 4 ilyen csatit, így egy pk-t megúszok!
Meg 2 egyenes HF-csati is lenne esetleg? Legyen má'! Kifizetem hájjákmeg!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Olyat tettem az ON-ban amit még lehet megbánok
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Lucif-R #10595 üzenetére
Áhh, mellélőttem. Pedig aszittem ez egy igazi jó BME-s gépész, vagy villamosmérnök. Azokból sokták ilyen módon kiirtani a "szabad gondolkodás" minden csiráját is
steeve minnyár megharagszik Pedig ő is mondta már, hogy neki is ez lett a vége. Semmi nem jó már ami nem merőleges, vagy párhuzamos
[ Szerkesztve ]
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Lucif-R #10597 üzenetére
Nekem amugy csak az a furcsa a csókában, hogy valahogy mindig arra utal, hogy idősebb. Közben meg szerintem ugy viselkedik, mint egy végzős mérnök hallgató, aki döngeti a mellét a frissen megszerzett tudására. Vagy csak nekem van ilyen érzésem
Teszemazt valaki 40 éves, akkor már lehetne annyi élettapasztalat, hogy tudja nem csak ebbű áll a világ, sőt sokszor a gyakorlati tapaszatalatokkal többre ész mint számolgatásokkal. Mert egy csomó mindenrenem jössz rá számolgatással."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?