- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Alcsi69 #9866 üzenetére
Nem csak backend fejlesztésre használják. Winforms, WPF fejlesztés a mai napig is megy. De éldegél még a Xamarin is cross-platform fejlesztéshez.
Ennek utódja a reményteljes MAUI, amitől szintén nagyon félek, mert ez is új MS technológia és ez is a hányadék, régen semennyire se dokumentált, most nem tudom milyen állapotban lévő XAML leíró nyelvre alapul. Ha nem XAML lenne, már rég belevágtam volna a MAUI-ba. XAML helyett lehet MAUI-t hibrid Blazor appként is írni, ami meg számomra pláne a "húbazdmegezcsodahaműködik" kategória.
És jól látod, ott van még a Blazor, mint böngészős frontend technológia, amiről feljebb leírtam a véleményem.
Nyilván a böngészőben futó egyetlen nyelv a javascript. Webassemblyvel lehet az összes többi nyelvet futtathatóvá trükközni a böngészőkben, de ahogy írtam is ezek csak szerencsétlen trükközések, mert a DOM-hoz nem férnek hozzá, ergo nem tudják a régi jó JS-t megkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Horgász topik
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- 5 portos Gigabites Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest