- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Már elkezdtem, csak eleinte ódzkodtam tőle, mert rengeteg esemény van (ahogy írtam, én is örököltem), de hosszútávon ez tűnik a logikus lépésnek. Ha minden igaz, exception kezelés rendben van, még a loggolást kell jobban átszerveznem. Ráadásul úgy tűnik, csak a legfontosabb funkciókat kell tudnia parancssorból indítva tudnia, így könnyebb lesz kicsit.
Bár nagyobb meló, de úgy tervezem, hogy a metódusokat kiteszem egy osztályba, ahogy javasoltad, a Form-éban csak a gombok kezelői, meg a parancssor lekezelése lesz.
Remélem, a kitartásom a közepén is megmaradAzt hogy tudnám megoldani, hogy egy nagyobb XML foreach-es végigjárása alatt is frissüljön a GUI és ne fagyjon be, míg végig nem szalad az állományon?
Durva példa (nem copy, itthonról, fejből):
foreach (XmlNode node in Blabla)
{
foreach (XmlNode child in node.ChildNodes)
{
}
}Addig, míg esetleg egy 100-150 MB-os fájlon a foreach végig nem megy, addig semmi visszajelzés nincs, hogy hol tart, mit csinál éppen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged