Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Amazon Kindle JailBreak
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx #2346 üzenetére
Csináltam sima MVC 3-as tutorial-okat, és ott gond nélkül ment az egész. Code-first/Model-first/Database-fist megoldásokat is már átlátom.
De amikor az itt használt megoldásokat akartam, Orchard alatt megoldani, akkor vagy egy sor sárga halált kaptam, vagy a View-ban semmi nem jelent meg.Mondjuk engem eleve megzavart,hogy a "klasszikus" MVC felépítés mellett az Orchard-os srácok bedobtak egy ilyen Driver nevezetű valamit, amire azt írják lényegében Controller funkciói vannak...szóval ez is kicsit zavaros.
A fentebb beírt ilyen Driverben van a Display metódus amit Override-olni kell, mert ez mondja meg a View-t, és hogy mit ad át neki. Azt, hogy hol akad el az "adat", nem tudom, mert hiába raktam breakpointokat az intellitrace semmit sem mutatott a kérdéses változókra.
Most nem tudok éppen, de holnap dobok olyan kódot, ami szerintem jó kellene, hogy legyen mégsem működik.
Amúgy átnézem amiket javasoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest