Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
"Komoly nosztalgia trip volt az oldal meg a sok GameMaker, DarkBasic csoda."
Örülök, hogy ez tetszett (de nem DarkBasic-et, hanem FreeBasic-et használok).
"Azt értem hogy ugrás után csak valamennyit lehet mozogni oldalra, bár egyet nem értek vele. De a felugrás és leesés sebessége nagyon lassú."
Direkt csináltam úgy, hogy esésnél ne lehessen az irányt módosítani, mert így tűnik természetesnek a mozgás. A sebességen persze tudok majd módosítani.
"Biztos jó volt a SharpDevelop valamikor, de nagyon bekorlátozod vele magad."
Egyszerű de nagyszerű. Az én eddigi C#-os igényeimet legalábbis kielégítette. Sokat puskáztam hozzá a világhálóról keresgélve, hogy mire milyen utasítás a jó, és azt mind lehetett alkalmazni benne. De biztos van sok új lehetőség, amit csak egy korszerűbb fejlesztőeszközzel lehet megvalósítani, ahogy írod is.
"programozni szeretsz, vagy játékot csinálni?"
Célom a programozással a teljes világuralom megszerzése! (Hoppá, elszóltam magam, így kénytelen leszek e sorok minden olvasójára ráküldeni a gyilkos robotnindzsáimat...)

De a viccet félretéve: mindkettőt szeretem. Ahogy írva is van a honlapom nyitóoldalán, keresgélem a nekem leginkább megfelelő programozási nyelvet ezek halmazából, és főleg játékok készítése által igyekszem elsajátítani azokat. Bár megmondom őszintén, nagyon "kocaprogramozó" vagyok, mert az ilyetén tudásom nagyjából kimerül a feltételes elágazások, ciklusok és tömbök ismeretében és használatában.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Beyerdynamic Dt 1770 Pro 250 ohm fejhallgató eladó
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest