- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, mi a legjobb módja egy nem fix tartalmú JSON feldolgozásának?
A legjobb alatt értem, hogy tökéletes része legyen egy már meglévő robosztus programnak, ne f*ssa magát össze ha új entry kerül a JSON-ba vagy kerül onnan ki.A legjobb módja nyilván a szerializáció lenne, használtam már ilyet, de ott 1:1 megfeleltetés volt a JSON tartalma és a célobjektum között. Ez most nem ilyen, ez egy webes response, és a kutya füle se tudja, mikor mi kerül épp oda bele. A helyzetet bonyolítja, hogy multidimenziós a response. Nekem nem kell minden bele, de egy full háttérben futó eszközön menne (kijelzés nincs, log persze van), így nem túl szerencsés, ha egy-egy query alkalmával összehugyozza magát a program.
A Newtonsoft.Json library-t használom, valamennyire ismerem, de ott nem találtam erre biztonságos megoldást erre. A legegyszerűbb egy multidimenziós, bejárható objektum lenne, fogalmam sincs, létezik-e ilyen C#-ban. A dynamic nevű "adattípus"-t
ismeremhallottam róla, de ahogy tudom, eretnekség használni.Ha nem létezik ilyen, amit én keresek, megoldom máshogy (pl. felbontom a kapott JSON-t rész-objektumokra és szerializálom belőle azt, amire nekem szükségem van), csak ez egyrészt kicsit macerásabb, másrészt nehezebben vihető tovább, ha később kiderül, más adat is kell a response-ból.
Egyébként ha nem multidimenziós lenne, akkor valószínűleg egy dictionary-t használnék.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Változatos hardverbokréta
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Battlefield 6
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Iphone 16 plus 6db folia + ajándék tok
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr titán, makulátlan, független, 2026.12.08. garancia!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- AOC 27" 27G2U Full HD 144Hz monitor eladó!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest