- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Hogy őszinte legyek, elég mély lelki válságba taszítottatok a DataGridView-es kérdésemre adott válaszaitokkal.
Eddig csak konzolos alkalmazásokat írtam. Teljesen új volt számomra, hogy az UI szál írhat csak az "ablakba". Konzolosnál nem kell azzal törődni, hogy ha meg akarok jeleníteni valamit, akkor egyetlen szálba kell dobálnom minden megjelenítendő infot a többiből. (Kicsit elavultnak érzem ezt a megoldást, de ez most részletkérdés.)Elég sokat olvasgattam MSDN-t azóta, hogy valamennyire megismerjem ezt a szemléletet. Találtam egy egész jó cikksorozatot, mely ezzel a kérdéssel foglalkozik. Az első része: [link]
Remélem másnak időt tudok spórolni azzal, hogy ezt megosztottam.tagek fórumkeresőnek: Windows Form thread safe safety UI mashall szál
REDeath:
miért mindig postolás után veszem észre a hibám?
Ugyanabban a kórban szenvedünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest