Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
#70869248 #182 üzenetére
''Hát én nem feltételezek naívságot az ott ingatlant vásárlók nagy többségéről, volt egy kis zavaros és jók voltak a kilátások.''
ez igaz, biztos voltak olyanok, akik ezt kihasználták, de biztos voltak olyanok, akiket ''átvertek'' (lásd: korábbi hozzászólásomba a horváth tulajdonú magyar ingatlcég...)
megveszed kiperkálod a papírt az orod alá dugják elolvasod, amit értesz, megértesz, a többiről hablatyolnak valamit és kész... (és lehetőleg ne induljunk megint ki abból, hogy ha pénzük volt megvenni, akkor lett volna pénzük ügyvédre...)
A Balaton feltőtésében én sem értek egyet, az hatalmas ''tájrombolás''...
''Közösséget nem vállalok velük akár földi akár nem...nem tetszik és pusztán emberként nézve.'' - én sem, én csak azt nem szeretem, amit jópáran ''csinálnak'' most...
A lebontás jogilag teljesen jogos, itt csak a korrektség nem volt meg egyáltalán.
Mi van a felszólítással? Az osztrák tulajok kaptak felszólítást, hogy pakoljanak ki, mert bontás lesz...magyarok?
mult héten olvastam egy cikket, miszerint talán valamelyik kedves szomszéd országunk BALATON néven vizi élményfürdőt, tavat és nyaralóparadicsomot kar építeni..
és egy kicsi a horvát esetről:
A zágrábi magyar nagykövet, Mohai László korábbi nyilatkozata szerint a jogi helyzet teljesen egyértelműnek tűnik, így a magyar tulajdonosok nem sokat tehettek a bontás megakadályozása érdekében. A nagykövet szerint nem biztos, hogy a tulajdonosok tisztában voltak azzal, hogy ingatlanjaik engedély nélkül épültek. Döntő részük ugyanis közvetítőn keresztül vette meg azt.
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest