Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #18551 üzenetére
15/1 - 3990.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
embe
nagyúr
Nyírpazony 15/2 Mbit/s = 4900Ft. Mily álom a diginetes sebesség.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #18555 üzenetére
FeZo jön és kiütéssel győz.
(#18554) embe: Na igen, mennyivel jobb lenne 40/20 havi 3700-ért.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
smiti
veterán
Aķkor jövök én is. 20/1- ért fizetek 2990 Ft-ot.
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #18556 üzenetére
Számoljátok ki mennyibe kerül 1 főre az adott településen biztosítani az adott sávszélességet (eszközök, + hálózat kiépítése, stb.) aztán ebből lehet kalkulálni mennyi idő alatt térül meg a beruházás....
Persze nyilván a nagyvárosokban meg van - jó esetben - tetemes haszon, amiből ezeket a vidéki bővítéseket részben vagy egézben lehet fedezni, de tulajdonosként te se biztos, hogy a hasznot vissza akarod forgatnii nem pedig élvezni annak gyümölcsétEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #18558 üzenetére
Ne vegyél már mindent ennyire komolyan / szó szerint, csak megjegyeztem, hogy azért nagyduzzogva el tudnám viselni azt a sebességet, főleg annyi pénzért.
-
eszakas
senior tag
Hát jó az.
Itt 5600ft 30/30
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #18559 üzenetére
Nem vettem komolyan, csak írtam egy kis háttér infót
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
Qru - 60 perc kitiltás - Az illető tudja miért.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Arctic Cooling MX-2 hűtőpaszta 4g - 1321.- Ft
Arctic Cooling MX-4 hűtőpaszta 4g - 1792.- FtCooler Master IC Essential E1 Grease szürke hővezető paszta - 991.- Ft
Cooler Master IC Essential E2 Grease szürke hővezető paszta - 1003.- FtDeepCool Z3 hővezető paszta 1,5g - 813.- Ft
DeepCool Z5 hővezető paszta 3g - 1092.- Ft
DeepCool Z9 hővezető paszta 3g - 1905.- FtZalman STG2 hővezető paszta - 1 727.- Ft
Melyiket vennétek? Gondolom a két AC a legjobb, azért van a többi offban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Sdi
addikt
válasz Bjørgersson #18571 üzenetére
A Zalman sem rossz, a többit nem ismerem.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #18572 üzenetére
Processzorra (i5-2500) meg videokártyára (GTX560Ti) is.
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #18571 üzenetére
-
Nekem 15/1-es van hűséggel 5500ft azt hiszem,de nekem januárban lejárt és nem kötöttem újra mert költözést tervezek,így 1000+
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #18574 üzenetére
Szinte mindegy mit használsz, én Arctic-et vettem világ életemben.
⭐ Stella
-
S.Feri
őstag
Még sosem csináltam ilyet, és inkább rákérdezek itt is, hátha van valakinek jó tippje ötlete.
Ha WIN7-et akarok telepíteni lemezről ahogy kell, usb-s HDD-re ahhoz mi extra kell?
Mindegy milyen WIN7?De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #18577 üzenetére
Köszi, akkor szerintem MX-2-t veszek, aztán gondolom még kétszerre is elég lesz az a 4 gramm.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
smiti
veterán
Hello Mindenki!
Főleg a nagybetűsöket szólítanám most meg, szakmai segítség kellene.
Egy hirdetésem értékelésével kapcsolatban merült fel némi probléma.
Idéznék egy részletet:
" Pedig kitöltöttem a szöveges részt is de tényleg nem írja! az értékelésnél pedig csak annyi van hogy értékelést kezdeményeztem. Nem értem hogy most ez mi.Én emlékszem hogy kitöltöttem, megírtam mégsincs az értékeléseid között. ötlet? "
Az üzi nem így érkezett de ez a lényege. Tudnátok segíteni?
-
embe
nagyúr
Valaki linkelt korában egy "harckocsi fékpróbáról" egy videót. Na ezen az ukrán városban felvett videónál nem sokat taposták a féket.
Nem igazán lassított az emberek előtt.[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
sephi:Ahhoz hogy az oldalára boruljon egy kicsit több kellene.
Ha lassít körül állják az emberek és az lesz a vége, hogy ki kell szállni a kocsiból. Vagy elkezd civilekre lőni ami a politikai helyzetet tekintve nem egészséges.[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
embe
nagyúr
válasz F e Z o #18584 üzenetére
Én csak ámulok ezeken a gépeken. Nem ültem ilyenbe. Határőr voltam még '89-ben ( nem ma volt ).
Ha be van kötve ( már ha van ilyen lehetőség benne ) és van rajta sisak, akkor semennyire. Azért terepen ettől komolyabb akadályokon megy keresztül.
Kényes szitu az bíztos.[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
240-256GB SSD közül szerintetek melyiket a legérdemesebb megvenni ?
A mostani kettőt cserélném egy darabra. Természetesen olvastam a Milyen SSD-t vegyek? totyikot, de jobban érdekelne a Ti személyes véleményetek, saját tapasztalataitok.Win 8.1 menne majd rá.
-
smiti
veterán
-
Bjørgersson
félisten
HDD-ről használva semmivel sem gyorsabb, mint a 7. SSD-vel meg szerintem megint semmi különbség nincs köztük az SSD miatt.
-
JanR
addikt
válasz Bjørgersson #18594 üzenetére
Na én ezzel nem értek egyet. Nekem a 8.1 mérföldekkel gyorsabb mint a 7, eddig akármilyen gépre raktam süvített rajta. A laptopom úgy veri agyon az i7 + ssd kombós gépem, amin w7 van, hogy megmagyarázhatatlan, pedig egy régebbi i5 van a notiba meg egy 7200rpm-s hdd.
szerk: és itt nem boot-ra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Na pár
percenapja töltöttem be itt a 8 évet, és beléptem a 9.-be.Jogos kovy... benéztem, fáradt vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Számomra meg ez inkább hihetetlen.
(#18596) embe: Nem inkább 2-3 napja?
-
smiti
veterán
Na srácok!
Írtam itt a PH!-n egy elég népszerű és megbízható arcnak, akitől nem egyszer vásároltam már én is.
Kértem árakat CPU hűtőkről és SSD-ről, de eléggé elbizonytalanodtam. Már a Hardverapró sem a régi, legalábbis nem nagyon lehet itt sem spórolni:............................................Ph....................................................... Ipon
Ashura Shadow ...................14990 Ft ..............................................15024 Ft
Macho Rev.A(BW) -............. 14.500 Ft..............................................14820 Ft
THERMALRIGHT HR22 - ......27.990 Ft..............................................28343 FtSSD:
SAMSUNG 840 EVO 250GB ......33990 Ft.........................................35946 Ft
KINGSTON V300 240GB (SV300S37A/240G) 30500 Ft ......................29498 FtMondjuk annyi előnyöm lenne Lacitól vásárolni, hogy ha holnap szólok neki akkor kedden nálam van a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Akkor már csak egy kérdésem lenne, ezek közül melyiket érdemesebb ?
KINGSTON V300 240GB SATA3 SSD [r/w: 450/450 MB/s] (SV300S37A/240G)(bontatlan)...!!!AKCIÓ!!!........29.500Ft
SAMSUNG 840 EVO 250GB BASIC SATA3 SSD (MZ-7TE250BW) (bontatlan)....................................................!!!AKCIÓ!!!.......33.990Ft
A Samu megéri azt a ~ 5000 Ft többletet ?
Vagy van-e más alternatíva ami gyorsabb olcsóbb tartósabb ezeknél ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok