Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz Tuninger #27213 üzenetére
Szerinted én nem szégyellem magam miatta? Dehogynem. Ez van, amikor ennyire szét van csúszva az életed, semmire nincs időd, átköltöztetsz egy komplett helyi tévét, szinte minden hétvégén mész forgatni, bevállalsz egy macskát is a kutya mellé, egyedül tartod fenn a 90 nm házat, a 3000 nm telket, főzöl, mosol, takarítasz, és mellette még szeretnéd építgetni a "vállalkozásodat" is.
Szerencsére megértő és aranyos volt a pár. Mondjuk a válogatott és színezett nyerseket átadtam nekik egy hónapon belül. Az azért egy szép csomag szokott általában lenni. Örültek is neki nagyon.
Ha lesz meló jövőre, akkor én is vagy minimum két hónapot fogok mondani, vagy kiadom a vágást ismerősnek. Mondjuk egyelőre nem tudom magamról elképzelni, hogy maradéktalanul tetsszen más vágása, de persze az esély megvan rá.
Én csak 1-2 helyen érzem szűkösnek a 2.35:1-et, de sajnos kellett, mert volt pár olyan snitt, ahol sokat kellett tolnom le-, illetve felfelé. Talán nem olyan vészesek a szélesvásznú kompótok.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest