Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiskeys
őstag
válasz szaboi6512 #10001 üzenetére
Nem engedi ki. Google fiók azt írja
[ Szerkesztve ]
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
Hege1234
addikt
válasz whiskeys #10000 üzenetére
nem lesz másik megoldás, mert a google belépés az kb egyenlő a robotos capcha-val,
ami python-on keresztül nem fog működni..az a jó irány amit szaboi6512 is ír, hogy kell kérni jelszót
megvan a trükkje, hogy kapj jelszót mert már más is járt így régebben
csak már nem rémlik, hogy ki.. -
Zoz
őstag
válasz Hege1234 #10006 üzenetére
Ettől félek én is, hogy új regisztrációnál közli, hogy az a prémium kód már felhasznált.
Böngésző cookie-kal nem lehetne valami kezdeni? Mert valahogy a böngésző megőrzi a belépett állapotot.
Egyébként [link] ez alapján kipróbáltam, és működött a DRM nélküli vod-dal a letöltés, csak előbb meg kellett szerezni a videó linkjét az oldalra belépve. Csak így a kényelmi listázós funkciók nem elérhetőek letöltéshez.
-
Hege1234
addikt
---javítva: Ctrl + 2, Csak Sorozatkhoz!
-- Tv2Play
google fiók vagy e-mail/jelszó
megoldás hozzáadva
google fiókos megoldáshoz kell, hogy
a firefox-ban a tv2play oldalán be
legyél jelentkezve, majd zárd is be az
összes tabot és az utolsó bezárja
a firefox-ot is..
(ezután indíthatod a programot)
aki mail és jelszót használ az nem fog
tapasztalni semmit, ha a Downloads\info
mappában benne van a már meglévő
tv2play_login.txt fájl
-- Csak Sorozatkhoz! > Tv2Play
saját listából letöltés hozzáadva -
istil
csendes tag
válasz Hege1234 #9407 üzenetére
Szia, a mai nap folyamán többször is ilyen hibával szakadt meg a stream, amikor ezt a scriptet használtam:
A bemenet nem nyitható meg:
A VLC nem képes megnyitni a(z) „https://c402-node62-cdn.connectmedia.hu/110105/759d9ed7ab7aedd628aa9feb3554563a/66268cb4/index.m3u8?v=5iip:85.67.228.148” MRL-t.Nem vagyok túl nagy szakértő ebben, itt a scriptben lehetett valami gubanc vagy inkább a stream elérhetőségében volt valami fennakadás? Tettem egy próbát a médiaklikk oldalán, ott futott a stream simán, viszont a script-en is hibátlanul ment eddig mindig.
-
whiskeys
őstag
Nektek működik a letöltés az RTL-+ oldalról?
-
whiskeys
őstag
válasz szaboi6512 #10012 üzenetére
Nekem elindul majd nincs ilyen fájlt ír
Exception in Tkinter callback
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\pc\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\tkinter\__init__.py", line 1885, in __call__
return self.func(*args)
File "C:\Users\pc\Downloads\Programs\0000\0ujjj\start_DRM_decrypt.py", line 2048, in rtlmostx
subprocess.run([m3u8DL_RE, '--log-level', 'INFO', '--auto-select', '--download-retry-count', '8', '--concurrent-download', '--tmp-dir', 'Downloads\\Temp', '--save-dir', 'Downloads', '--save-name', 'video', '-M', 'format='+ext_from_file+':muxer=ffmpeg', '--del-after-done', hd_link, *keys])
File "C:\Users\pc\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\subprocess.py", line 501, in run
with Popen(*popenargs, **kwargs) as process:
File "C:\Users\pc\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\subprocess.py", line 947, in __init__
self._execute_child(args, executable, preexec_fn, close_fds,
File "C:\Users\pc\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\subprocess.py", line 1416, in _execute_child
hp, ht, pid, tid = _winapi.CreateProcess(executable, args,
FileNotFoundError: [WinError 2] A rendszer nem találja a megadott fájlt[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
válasz szaboi6512 #10014 üzenetére
https://www.rtlplusz.hu/az-alommelo-p_23662/2-evad-20-resz-c_13066355
https://www.rtlplusz.hu/aranykalitka-p_25288/32-resz-c_13065524
https://www.rtlplusz.hu/hirado-p_7724/24-04-22-rtl-hirado-c_13066802[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
válasz szaboi6512 #10016 üzenetére
tegnap minden rendben volt. ma kezdte ezt...
-
whiskeys
őstag
válasz szaboi6512 #10018 üzenetére
Tv2play oldalról működik a letöltés, RTL-ről nem....
-
spe88
senior tag
Sziasztok!
Adott egy weboldal, amibe be van ágyazva egy halom Vimeo-n lévő video. Mivel tudnám ezt letölteni?
Amiket próbáltam:
szoftver: 4K Video Downloader+ , HTTrack, WebCopy
Chrome-plugin: Video Downloader Professional, 4saved, Video DownloadHelper, Video Downloader PlusSajnos az sem működik, hogy a fejlesztői környezetből kiveszem a linket és letöltetem egy "böngészőn kívüli" szoftverrel (pl.: 4K Video Downloader+), mert magát a linkelt videót csak azon az oldalon lehet megnyitni, ahová be van ágyazva, mert privátra állították a Vimeón.
Valakinek van tippje?
HTTrack, WebCopy jó lehet, de a konfigurulásába beletörik a bicskám. Konkrétan hiába adom meg a belépési adatokat, akkor sem hajlandó túllépni a bejelentkezési oldalon, még sütikkel sem. Persze nem kizárt, hogy a sütiket rosszul adom meg, Set-Cookie] syntaxban kéri őket.vokoscreenNG szoftvert próbáltam. Az leszedi úgy, hogy beállítom, hogy képernyőfelvétel az adott területre irányítom, belövöm, hogy nagyjából csak a videót vegye fel, a hangot meg kiszedi a hangkimenetről. Ezzel ugye az a baj, hogy több 100 videót kéne végignézzek, mire lejön és pont erre nincs időm, csak a munkahelyen. Ott meg nem lehet belépni az adott weboldalra.
Van valami tippetek? Esetleg a VokoscreenNG-t lehet-e úgy használni, hogy tömeges letöltés, vagy legalább közben lehessen másra is használni a gépet. Bár nem hiszem.
Köszi
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
nutella1
őstag
Sziasztok!
OBS studio-val szeretnék képernyőfelvételt/videót rögzíteni. Viszont, amikor a Telekom TV-ről szeretnék felvenni valamit PC-n, csak a hangot rögzíti, és fekete képernyő fogad a videó visszanézésekor. Ha Youtube-ról veszek fel bármit, minden stimmel. Kódolva lehet/van a Telekom tv? Ha igen, mivel tudom ezt a problémát megoldani, kiküszöbölni? Létezik olyan felvétel rögzítő program, amivel ez megoldható?
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Hege1234
addikt
akkor talán ez valami trükkösebb lesz..
amúgy a firefox böngészőben úgyis le tudod játszani?@nutella1
a telekom drm védett.. emiatt a képet soha nem fogja tudni egy obs rögzíteni..
ezzel megtudod oldani
ezzel kezd: (install#OlvassEl) ...txt[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
-
Hege1234
addikt
válasz nutella1 #10035 üzenetére
azoknak nincs köze a telekom tv-hez
AMZN az az amazon prime
az ext_dl pedig egy + menü
amibe benne vannak egyéb letöltők..ha követed azt amit írtam leirást
az végigvezet mindenen ami kelleni fog a telekomhoz
írtam, hogy drm védelem van rajta szóval nincsen egyszerűbb megoldás
mint azt az 5 pontot követned -
barnibooo
aktív tag
Sziasztok!
DRM-es programot lehetne úgy tovább fejleszteni, hogy YT Musicnál is (premium), lehetne flac vagy viszonylag jó minőségű letöltési opció? -
cocka
veterán
Tudom, ez félig off, de hátha tudja valaki a választ vagy legalább azt, hogy hol kéne megkérdezni inkább.
Van ugye kedvenc RTL+-unk.
RTL+ Active verzió szolgáltatásai közt:
Full HD minőség ... Na de ez milyen eszközön? Merthogy PC-n akármilyen full HD közeli felbontásra van állítva a monitor, nálam a videó minőségének beállításánál juszt is csak 540p-t hoz. Tehát attól még, hogy az arány 16:9 az bőven nem lesz 1080p. Pontosan negyedakkora terület, mint a valódi full HD.
A letöltés funkció elnevezésű parasztvakítást már szerencsére tudom. (nyilván csak mobilon érhető el és csak azon a készüléken nézhető vissza, ahova "letöltötted") Nyilván nem lehet tudni, hogy hova tölti le. Feltehetően ha bukod a hozzáférést, akkor a "letöltött" verziót sem lehet visszanézni.
-
Hege1234
addikt
válasz barnibooo #10037 üzenetére
hozzáadhatom a YT Music-ot, de én még nem találkoztam
FLAC -al, ha te igen akkor linkeld és megnézemcocka
rtl-hez egy böngésző se képes, behozni 540p nél jobb mpd-tkettő mpd-re szedtek mindent 540 és 1080
és az 1080-as mpd-t nem érik el a böngészők
így lehet bármekkora monitorod nem azon múliknutella1
LIVE1 menübe keresd majd
01 vagy 02-es menü
mert ami a főoldalon van az a vod-okhoz készült[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
https://rtl.hu/rtlplusz-active
Vodafone tv
ChromecastAz Android TV operációs rendszer legalább 10-es verzióját futtató eszközök – Panasonic, Philips, Sony, Sharp vagy Hisense márkájú televíziók bizonyos modelljeinek –, valamint Yettel Set Top Box, vagy Telekom Set Top Box tulajdonosai számára.
RTL+ előfizetés esetén:LG webOS4.0 vagy újabb rendszert futtató televíziókon (2018-as és újabb modellek)Az Android TV operációs rendszer legalább 10-es verzióját futtató eszközök – Panasonic, Philips, Sony, Sharp vagy Hisense márkájú televíziók bizonyos modelljeinek –, valamint Yettel Set Top Box, vagy Telekom Set Top Box tulajdonosai számára.
Sony PlayStation®4 konzolon (keresd az RTL+ alkalmazást a játékkonzol felhasználói felületének TV és videó menüjében)
CE + Kodi alatt is megy a 1080p az rtl+ addonnal.Nyilván nem lehet tudni, hogy hova tölti le. Feltehetően ha bukod a hozzáférést, akkor a "letöltött" verziót sem lehet visszanézni.
Ez tuti így van. YT esetén is. -
Sz.Vicky
tag
Sziasztok!
Ezt valaki valahogy le tudja szedni? VPN kell a lejátszásához, gondolom, a letöltéséhez pláne.
The Streets of San Francisco on Pluto TV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest