Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz Atomantiii #9401 üzenetére
gondolom akkor nálad nincsen telepítve a python
vagy az add to path elmaradt az installnál
(ez a rosszabbik eset..)így tedd fel:
python 3.9.0 verzió telepítése
https://www.python.org/ftp/python/3.9.0/python-3.9.0-amd64.exe
(installálásnál az add to path rész mindenképp legyen bejelölve!!)utána már mehet a cmd ablakba a
pip install requests
-
istil
csendes tag
válasz Hege1234 #9393 üzenetére
Feltűnt egy furcsa probléma, nem tudom, hogy ez kiküszöbölhető-e. Jelenleg BL megy az M4-en, de mielőtt elindul a weboldalon a stream, lemegy mindig egy kötelező BL szignál (néhány másodperces). A webes felületen fut minden tovább, de VLC-ben a BL szignál után leáll az egész, úgy érzékeli, hogy vége az egész videónak, nem tudja, hogy van folytatás. Erre van esetleg valami beállítás, hogy VLC-n is ugorjon tovább automatikusan a közvetítésre?
-
Hege1234
addikt
v1.1
vlc bezárása után a konzol a kilépés helyett visszatér a csatornalistához
vod linkek mellőzése -
Danecay
addikt
válasz Hege1234 #9400 üzenetére
Pedig épp az lenne a lényeg, ha mondjuk én hajnal 5 órakor elindulok dolgozni, akkor pl. a du 14, 15 órakor kezdődő F1 időmérőt vagy futamot tudjam rögzíteni anélkül, hogy rögzítenem az előtte lévő mondjuk 15 órát is. Még egy további kérdés. Az megoldható esetleg, hogy adott napon belül, vagy lényegtelen is, hogy napon belül, de megoldható az, hogy több felvételi időpont legyen választható? Igazából nálam csak a Forma 1 miatt fontos ez az egész, minden mást le lehet tölteni, persze a Forma 1-et is, de lehet, hogy csak sokkal később annál mint ahogy az embernek alkalma lenne megnézni. Pl. hazajövök a melóból és még nincs fent. Tehát pl. megoldható e az most, vagy a jövőben, hogy be tudjam állítani az 1. és a 2. szabadedzést felvételre, anélkül, hogy az egész napot rögzíteni kelljen?
-
Hege1234
addikt
válasz Danecay #9408 üzenetére
én csak a biztos megoldást írtam..
ezt most is meg tudod tenni mert az opció ott van hozzá
csak nem teszteltem több órát késleltetve..hány perc múlva kezdődjön el a felvétel?
(lehet 0 is)
írd ide a percet: 600
és tesztelgeted pár órával aztán a 10 órával..ez akkor lesz szívás, ha letelik a perc és megnyitva felejtetted a firefox böngészőt
vagy megnyitásra nem csak az üres lappal fog kezdeni, hanem az előzőleg benne maradt tabokkal is
ha figyelsz ezekre akkor nem lesz gondtöbb felvételi időpont egyenlőre nincs tervben
ez az egy is épp eléggé katyvasz tud lenni -
Danecay
addikt
válasz Hege1234 #9409 üzenetére
Köszi a választ!
Igen, ezt a lehetőséget én is megtaláltam, csak mint írtam, nem akarnék 15 órányi műsort felvenni. Mindegy, majd kiokítom az asszonyt Nem lenne erre szükség amennyiben a Yettel a közmédia műsorait visszanézhetővé tenné, na és persze akkor sem, ha időnként nem hétvégén dolgoznék
[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
válasz Hege1234 #9411 üzenetére
Már Ne haragudj, de éppen Te írtad azt, hogy
"de ha nagyon nem lennél gépközelbe inkább használd a 0-át, hogy azonnal kezdje el a felvételt és lásd, ha valami nem működne mint, hogy ne vegyen fel semmit.."
Erre írtam én, hogy amennyiben az azonnali felvételi lehetőséget választom, a rögzíteni kívánt műsor, lehet, hogy csak 15 óra múlva lesz esedékes.
Erre írtad Te is, hogy:
"ez akkor lesz szívás, ha letelik a perc és megnyitva felejtetted a firefox böngészőt
vagy megnyitásra nem csak az üres lappal fog kezdeni, hanem az előzőleg benne maradt tabokkal is"
Persze azt is írtad, hogy "ha figyelsz ezekre akkor nem lesz gond", miközben azt is, hogy nem igazán tesztelted, ami ha keveredik az általad is felsorolt bakik lehetőségével, akkor sohasem tudjuk meg, hogy miért hiúsult meg a felvétel
"most írtam le, hogy csak a megadott perc letelte után kezdi el a rögzítést"
meg azt is, hogy mennyi buktatója van a dolognak.Félreértés ne essék, tisztelem és becsülöm a munkádat, de úgy érzem, hogy egy kicsit elbeszélünk egymás mellett!
RESPECT
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz Danecay #9412 üzenetére
Amúgy ha csak az M4-ről vennél fel akkor én inkább más irányba kacsintgatnék mert több alternatíva is van ami kényelmesebb.
MindigTV-vel ha tudsz antennát használni akkor csak szerzel egy boxot hozzá amire csatlakoztatható pendrive/SSD és kényelmesen beállítod a felvétel időzítést EPG-ből.
USB-s DVB-T tuner szintén valami programmal EPG-ből mehet a felvétel.
Kodi alá is van pár M4 alternatíva amivel megoldható a felvétel szintén.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Danecay
addikt
Köszi a választ! Azért DVBT-n nem igazán gondolkodtam az online lehetőségek mellett.
Amennyiben KODI-val lehet rögzíteni, sohasem próbáltam még, úgy az megoldás lehet, mert éppen most akarok egy régi Android-os TV BOX-omra LibreELEC-et vagy CoreELEC-et varázsolni, ahol a KODI-hoz már készítettek Yettel TV plugin-t. Ezzel szeretném kiváltani a régi DIGI-s beltérimet miután visszamondom a DIGI szolgáltatást. Andriodra természetesen letölthető lenne a Yettel TV alkalmazás, de sajnos csak 5-os verzió felett, az enyém meg csak 5.1.1, böngésző alól pedig akad. De ha van több M4-es alternatíva is, az még inkább jó.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz Danecay #9414 üzenetére
Olyan állandó m3u link kéne hozzá amit megeszik a TVHeadend. Nem tudom, hogy másik kiegészítővel megoldható-e a rögzítés. IPTV Simple Client-el biztosan nem, bár ha jól rémlik van felvétel funkció képes verziója.
Igazából a Hege1234 mediaklikk_élő scriptjét kellene továbbgondolni úgy, hogy generál egy listát amit be lehet tenni TVH alá és redirect-tel megoldani, hogy mindig naprakész legyen a token mert van egy lejárata. Szóval a generált m3u hivatkozhatna mindig a script által generált aktuális tokennel ellátott linkre. Frissítést meg beállítani token lejáratától függően, de 1-2 óra ha jól rémlik biztos van amíg nézhető. Persze így kell hozzá egy külön PC amin futhat a script a BOX mellett.
Valahogy így:
# Az első futtatás azonnal
run_code(first_run=True)
# Időzített futtatás beállítása (1 percenként)
schedule.every(1).minutes.do(run_code)
# Végtelen ciklus az időzítés kezeléséhez
while True:
schedule.run_pending()
time.sleep(1)Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz Danecay #9416 üzenetére
Nem is én fogom megoldani, csak adtam egy ötletet Hegének hátha.
Amúgy ez annyiból jobb megoldás, hogy saját listád van, nem vagy külső forrásokra rászorulva.
De talán még a sweet.tv is integrálható TVHeadend alá, csak az a gond hogy elég rövid a trial időszak.
Neked az lenne jó ha Yettel kiegészítővel megoldható lenne a felvétel. Még sose próbáltam így nem tudom az hogy működik.
Mert ugye hiába van számtalan forrás ha csak nézni lehet és felvenni nem.
-
Hege1234
addikt
ahogy cof is írja az m4 sport-hoz nem kell a yettel, de még csak nem is drm védett..
(én nem szoktam tv-t nézni így azt se tudtam eddig, hogy hol megy az f1..)
emiatt a médiaklikk féle m4 sport forrását lehetne használni hozzá
felhasználva a win-ben lévő feladatütemezőt amit lehet automaizálni a pythonnal
a megadott időpontokra és akkor az se gond, ha esetleg
ki lett kapcsolva vagy újra lett indítva a gépkodi tudásom sehol sincs..
szóval én addig tudok segíteni, amíg nem kerül
kodi vagy androidos részre -
Hege1234
addikt
válasz Danecay #9420 üzenetére
M4 Sport-ot rögzít ffmpeg-el
(alapból az elérhető legjobb felbontással)itt amikor bejön a konzol akkor ne kattints bele mert azt kijelölésnek fogja venni ami megakassza a folyamatot
a mappaelnevezést a dátum adja, a fájlt (másodpercig) így nem probléma, ha egyszerre kettő rögzítés lenne
vagy 4..
[kép]lesz egy felvetel_hossza.txt fájl amibe
alapból 1,5 órát állítottam be, de annyit adsz meg benne amennyit akarsz
(de azért inkább hagyj rá a reklámok miatt..)feladatütemezőnél inkább az alapfeladat létrehozását válaszd
erről tettem be képeket, ha nem hoztál még létre feladatot akkor azokat nézd mega feladatütemező nagyon érzékeny az elérési útra így, ha lehet kerüld az ékezetes útvonalat
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz Hege1234 #9421 üzenetére
Szép megoldás.
Én mondjuk egy teljesen más irányba mentem el... A médiaklikk scriptedet alakítottam át úgy, hogy generál az összes csatornáról egy Kodi kompatibilis m3u fájlt, ami percenként frissül, és fel is tölti a belső hálózaton levő CE-s boxra. Nem tudom meddig jó a tokenes link, 1 óra tesztelés után még ment, ma reggel már nem. Pár óra lehet az élettartama. Szóval még nem sikerült úgy tesztelnem, hogy mi van akkor ha még éppen nézzük a stream-et, de közben lejár, kiolvassa-e a frissített m3u fájlból a helyes linket, pláne úgy, hogy nem is akad meg a stream közben.
Mondjuk elakadt a buli, mert a TVH nem hajlandó megenni a linkeket, mivel a kép és hang sáv külön linkkel van megoldva amit nem tud összerakni.
Szóval csak nézésre jó, IPTV Simple kliensre pl. de arra meg van ezer másik lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz Hege1234 #9423 üzenetére
Lehet, most tesztelem. Bár engedtem neki 5 percenkénti m3u generálást, mert a percenkéntit soknak tartom.
Most lementettem az első generált listát, aztán elindítottam Kodi IPTV-ben az m3u-s linken a Duna TV-t és majd ránézek később megy-e még, plusz az első generált linkekre is VLC-vel. Ha esetleg megy tovább és csak beakad azt biztos nem fogom észrevenni mert nem figyelem. Bár ha 2-3 órát él egy link folyamatosan az már azt mondom, hogy elég élhető, hogy az ember épp megnézzen valamit ha úgy van. De szerintem tovább is működik, majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Már 5 óra eltelt és még élnek az eredeti linkek. Szerintem ez több mint elég egy huzamban.
Szóval akkor ez a script annyit csinál, hogy indításkor generál egy .m3u fájlt a médiaklikken nézhető élő adásokról, és fel is tölti belső hálózaton egy megadott célmappába, jelenleg 10 percenként frissíti a listát, de ezt szerintem nyugodtan ki lehet tolni egy órára is simán. Majd még EPG forrást nézek hozzá és használható is IPTV Simple Client-ben. Persze ez csak olyanoknak jó akinél megy gép amin Python kódokat tud futtatni, már ha nem azon akarja nézni amin épp fut a script.
-
Hege1234
addikt
aki szokta használni a NAVA -t az nem tudja esetleg, hogy kb. meddig marad lejátszaható egy szalagról kért tartalom?
-
onlyup
újonc
válasz Hege1234 #9428 üzenetére
Nem biztos, hogy jól értelmezem a kérdést.
De, ha arra vagy kíváncsi, hogy a "visszahívott" anyag (ami azonnal nem elérhető), visszahívás után meddig marad azonnal elérhető állapotban, akkor:
találtam arra példát, hogy 3 hónap, de akár olyanra is, ami úgy tűnik, hogy 1 év után is elérhető azonnal.*
*Próbáltam olyan videókat választani, amiknél kicsi az esély, hogy mióta én kértem őket, azóta más is megnézte volna őket.
Ha nem jól értettem a kérdést, vagy hihetetlennek tűnnek a számok, akkor természetesen hagyd figyelmen kívül a válaszom
-
Laszlo_1
csendes tag
Hi!
Kis segítség jól jönne:
ezt a hibát kapom miután beillesztem a linket.
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
segxpir
pontosan, ez a jó formátumLaszlo_1
amit te használtál linket az a nagy borítós képek-ből jött annak a szerkezete "hibás"az a jó link amikor a filmeknél a feature van a link végén (kb az összes ilyen, kivéve a nagy borítósok)
sorozatrésznél pedig az episode van a link végénszerk:
Laszlo_1
nem dobhatja rá ugyan azt a hibát[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
válasz Laszlo_1 #9436 üzenetére
ez egy totál más link amit beírtál
így:
____DRM-decrypt v2.4.5____I:\drm python v2____
HBOMAX
teszt link: https://play.hbomax.com/page/urn:hbo:page:GYKa0_A58ZZ7DwwEAAABx:type:episode
teszt link: https://play.hbomax.com/page/urn:hbo:page:GYqhrMwNYPU-YsgEAAAAF:type:feature
Link: https://play.hbomax.com/page/urn:hbo:page:GYDAnZgCFQ8IJpQEAAAAN:type:feature
mod: https://manifests.api.hbo.com/dash.mpd?f.audioTrack=en-US%7Cdescriptive%2Cprogram&f.audioTrack=hu-HU%7Cprogram&f.textTrack=en-US&f.textTrack=hu-HU&r.duration=14528.055208&r.host=https%3A%2F%2Fcmaf.akm.eu.hbomaxcdn.com&r.keymod=2&r.main=0&r.manifest=videos%2FGYDVw8QLR9ziZwgEAAAAM%2F30_15cee3.mpd&r.origin=cmaf
--key ....
[INFO] Van magyar szinkron
[INFO] Van magyar felirat
Zack Snyders Justice League
Zack Snyder Az Igazság Ligája[ Szerkesztve ]
-
Laszlo_1
csendes tag
válasz Hege1234 #9437 üzenetére
ok. meg van.
[INFO] firefox bezárása..
Exception in Tkinter callback
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\Asus\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\tkinter\__init__.py", line 1885, in __call__
return self.func(*args)
File "C:\Users\Asus\Downloads\YT-dlp\start_DRM_decrypt.py", line 7112, in hbomax_51
file = open(".\\Downloads\\info\\HBOMAX_refresh_auth.txt")
FileNotFoundError: [Errno 2] No such file or directory: '.\\Downloads\\info\\HBOMAX_refresh_auth.txt'[ Szerkesztve ]
-
szkaroly
senior tag
Sziasztok!
Ezt [link] szerettem volna letölteni. Firefoxban simán lemegy. Amikor próbálom a fenti linket beílleszteni, az alábbi hibaüzenetet kapom:
Előre is köszönöm a segítséget!
Poco F6
-
chronologie
csendes tag
Sziasztok! Én csak egy köszönömöt szeretnék ideírni a program készitőjének! Pár dolgot sikerült megszereznem ezen keresztül. Mégegyszer köszönöm!
-
Hege1234
addikt
--új letöltő hozzáadva: NAVA > 02 kereső
az oldalon lévő keresőt építettem fel
arra kell figyelni, hogy 60.000 találat alatt kell
maradni, ehhez minden szűrő adott..
-ha talál szalagon lévő felvételt azt kikéri és az
adatai bekerül ebbe a fájlba: !szalagon.txt
Downloads\befejezett\NAVA\kereső\
-ha valami rádió, abból csak a vágott
lesz mentve, mp3 formátumba
-bármi ami már le lett töltve azon átugrik
-ha a címben talál: hirdetés, ajánló, reklám
szó valamelyikét ezek mind külön mappába
töltődnek, hogy ne keveredjenek..
-mivel blokkolva van, hogy folyamatosan le
lehessen tölteni, ha elakadna akkor
35mp után újrapróbálja..
-ha valami nem létezik (csak az adatlap)
akkor megy a következőre..
-mivel gyűjtögetőknek készült így alapból
minden letöltött tartalomhoz a teljes adatlap
is le lesz töltve
-Beállítások menüben változtatható: igen | nem
felirat letöltése
adatlap letöltése
rádiók mp3-ba
--új letöltő hozzáadva: DRM nélküli vod
yt-dlp frissítése
ha elérhető egy új verzió akkor frissít
majd lehet újra választani a menük közül