Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kymco
veterán
Egy dologról kevés szó esett a véradással kapcsolatban. Célszerű a véradás előtt jól bekajálni és sokat inni nem alkohol tartalmú folyadékot. Különösen hasznos egy kis csoki fogyasztás. Én már több, mint harmincszor adtam vért, és ebből a véradás után már kétszer elájultam azért, mert nem vettem komolyan az előbb leírt figyelmeztetéseket. Mondhatom, kellemetlen volt. A többi alkalommal viszont nem volt gondom, mert rendesen ettem, ittam előtte.
Amúgy én nagyon szeretek vért adni. Örülök, hogy egészséges vagyok, és másoknak is segíthetek, hogy egészségessé legyenek.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Rap, Hip-hop 90'
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Motoros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD - hűtővel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest