Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz werszomjas #37625 üzenetére
Bazeeeg.
Szeginyem, ez mikor volt?
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
lorcsi
veterán
válasz Motion_Blur #37580 üzenetére
belenéztem 7 körül az összefoglalóba. hihetetlen mennyire kijött a különbség még így is a csajok között hogy jó vastagon fehérre kellett mázolniuk magukat
annyi 100 hogy éván semmi, de SEMMI nem tud más segítenivalahogy ennek a gennyes olinak is le kellene törni a szarvát...egy ki...szott nagy 0 az az ember is.
tényleg nem bírom felfogni, hogy egyeseknek mitől ekkora az arca ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
darál0w
Jómunkásember
válasz runner 125 #37651 üzenetére
tegnap.
sokmindenről lemaradtál
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
zH.
senior tag
Na, volt ma valami? Érdemes megnézni?
just be
-
werszomjas
addikt
-
lorcsi
veterán
válasz Motion_Blur #37653 üzenetére
bent még csak elmarháskodott alekkal, de miután kiment egyértelműen alek hátszelével úszik (szegény alek tudta nélkül ) szerintem ha kijön fognak ők még összeveszni. illetve ez csak attől függ oli genyláda mekkora pofátlan lesz ezen a hátszélen és hogy alek meddig akarja majd elviselni
eladó: vadi új soundcore motion+
-
runner 125
nagyúr
válasz werszomjas #37656 üzenetére
Az mekkora, Terminatort játszott?!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz runner 125 #37658 üzenetére
és ma volt az ítélet napja...szal' lehet ma is alkotott :
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Motion_Blur #37660 üzenetére
én meg megnézem a tegnapi Houset
-
Motion_Blur
félisten
válasz Dyrtyho #37661 üzenetére
Haverom is kaszkadőr (többek között), neki is van pacsis képe Jolie-val (ugyanaz a film szerintem), még sincs ekkora arca. Meg nem tolja ezt a tré dumát. Kezdetben nekem is tetszett amit lenyomta Alekkal, de annak már vége. És Oli se tud megújulni, újat mutatni, csak a szöveg van.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
runner 125
nagyúr
válasz Motion_Blur #37663 üzenetére
"És Oli se tud megújulni, újat mutatni, csak a szöveg van."
...azt várod, h vetkőzzön mi, te kis pimasz?!
-
Motion_Blur
félisten
válasz runner 125 #37665 üzenetére
Be kéne vágni a brét a napraforgóba
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
runner 125
nagyúr
válasz Motion_Blur #37666 üzenetére
Hjah.., csak vigyázz nehogy bökjön a szotyi.
-
kenwood3
addikt
Mi az az ekezet dragasag??
-
Motion_Blur
félisten
Alek hányadik estén van rottyon egyhuzamban?
vízipipáznak
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
válasz cyberkind #37664 üzenetére
Hogy hányadik filmkocka,és hogy hányadik percnél van,azt konkrétan nem tudom,mert én még nem láttam a Hellboy 2-t,de ezek után,hogy ő is szerepel benne,már meg se akarom nézni.Sőt a drága látos Olivér még a Szereplő gárdába is ott van.Figyelitek ?
Starring: Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, John Alexander, James Dodd, Thomas Kretschmann, Luke Goss, Jeffrey Tambor, John Hurt, Roy Dotrice, Anna Walton, Jamie Wilson, Brian Steele, Iván Kamarás, Ferenc Elek, Szonja Oroszlán, Oliver Simor
Amúgy időközbe megtaláltam az egyik előzetes képkockánál Simor Olivérkét,nem tudom,hogy felismeritek-e,de segitség kép bekarikáztam a képen Olikát
best regards, egy fórumozó blogger
-
Dyrtyho
őstag
best regards, egy fórumozó blogger
-
hdanesz
őstag
Bakker, megnéztem a tegnapi összefoglalót. Anikót látva majdnem sütöttem még egy napraforgót....
Alek amikor meglátja a gésák lábait: na az a sonkás az Éva. Ezen 10percig röhögtem.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
nincs online pedig nem tudok aludni
-
Sanya595
senior tag
válasz Dyrtyho #37670 üzenetére
Komolyan nem értem,mért fáj az neked,hogy szerepelhetett ilyen filmekben?
Én sem láttam a Hellboy 2-t és nem is nézzem meg,de nem azért mert Ö is játszik benne.
Szóval nem értem mirre fel ez a nagyfoku fikázás?
Vagy Te többet feltudsz mutatni?Most azért mert a valóvilág-ban nem szereted,már szarok a filmek amiben szerepelhetett?
Komolyan mondom,szánalmas ami itt meggy,egypár ember részéröl..(#37672) Dyrtyho
Ezt meg már linkelték,csak olvasni is kénne néha,nem csak fikázni...[ Szerkesztve ]
-
Sanya595
senior tag
válasz DJ WOKKY #37676 üzenetére
Már egyszer leirtam a véleményem erröl...
-
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
Ez is egy igazi semmit mondó hír.Lehet hogy már Alaszkába is ez a főtéma.
-
mephi666
nagyúr
válasz koshmar #37690 üzenetére
nézzünk oda, más is hallgat turmion-t? szerintem ezt is szeretné zsófika... vagy ezt a lágy, andalító női énekhangot
ui: basszus, ilyen nőt kellett volna berakni zsófikáék mellé még a műsor elején
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
kenwood3
addikt
Mi az az ekezet dragasag??
-
kukinyo
addikt
-
hdanesz
őstag
Csak én látom úgy, hogy nem sok jót tett a régiek beköltözése a villába? Gyakorlatilag csak a veszekedés megy azóta. Persze az volt a cél,h. megkavarják az állóvizet...
Azt nem tudom ha Laci nem vonul ki önként, akkor is beküldtek volna régi lakókat? -
kukinyo
addikt
válasz hdanesz #37697 üzenetére
Akkor ugye még eggyel többen lennének.A legközelebbi párbaj után viszont biztos.4 ember nem tud akkora műsort csinálni ezért a nézettség is vissza esik.Szerintem ez már jó előre le volt zsírozva.Talán még csak az nem volt biztos hogy kik menjenek vissza.Ez a bent maradóktól függött.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest