Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Motion_Blur #38647 üzenetére
teljesen komoly fapofával: lol.
-
kukinyo
addikt
Ez a Gina mi a f@szomról beszél? Csak a kurv@k vannak Ani mellett?
Jézuuuuuus.Nagyon jól énekel ez az öregasszony.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Gina
'világszínvonalú produkció'
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
pro70
senior tag
válasz tomcsi23 #38651 üzenetére
Szeretnéd mi? Kitöröltem az előzőt is, nagyon mocskos volt! Úgy éreztem írás közben elpattant bennem valami ...Csak egyszer írhatnám ki magamból......utána persze végleg el is búcsúznának tőlem Lábkilógásom itt ph-n 10-es skálán egy erős 9-es
(#38654) Motion_Blur Na most el is jött a pillanat uramatyám
(#38653) kukinyo Ki a qrw@ veréb
..na jó kicsit ringyó szegény
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Húú micsoda csájék
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
DJ WOKKY
addikt
válasz kukinyo #38666 üzenetére
Én elmentem volna még a buli után sepregetni is. Hűűű mennyi minden okosságot találtam volna ott, nomeg szerintem a pénz sem lehetett kicsi a takarító személyzetnek
Báár ha belegondolok, akkor szerintem nekem lett volna a legkevesebb papírom a végzettségeket, illetve azok rangját tekintve. No meg igencsak én beszéltem volna a legkevesebb idegennyelvet közöttükpro70: Addig nincs gáz, míg nem a nukleáris fegyverekhez nyúlsz
[ Szerkesztve ]
-
-
kenwood3
addikt
válasz kukinyo #38670 üzenetére
" Agyára húzódott a fél éve gyülemlett sperma "
A tegnap Esti live-ba Anikó rányitott Alekra a budiba amikor pont maszturbált . Alek elkezdte hívogatni befele magához ő meg visítva kiszaladt a nappaliba, Éva mg nem hitte el , hogy Alek tényleg veri a brácsát ezért ő is sikoltozott .Mi az az ekezet dragasag??
-
Motion_Blur
félisten
Jöhet a mai agybaj
Hajrá Ani baba!
[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
válasz Motion_Blur #38684 üzenetére
Te már így kezded? Mégis minden nap itt vagy.
-
kenwood3
addikt
Feró fogja tanítani őket énekelni (szerintem ő se nagyon tud)
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
runner 125
nagyúr
Motion, Éva csak neked énekel!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
pro70
senior tag
válasz runner 125 #38689 üzenetére
Motion Éva csak miattad hagyta abba
-
hajtömeg
aktív tag
Éva miért csináltatta vissza göndörre a boglyát a fején?
Szívesen megkérdezném tőle,hogy még hány hasonló hajú lányt ismer, hány ilyet látott életében? -
tomcsi23
veterán
Erzsike milyen nagy legény lett.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
runner 125
nagyúr
Anikó mekkora ganéj.
H leszopatta Alekot, azt mondja ha visszajön akkor "együtt alszanak". Nah persze..
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Motion_Blur
félisten
válasz runner 125 #38694 üzenetére
Ügyes Alek feje
kukinyo: most is megcsodálhatod Anikó testét, ki ne hagyd
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Nemigaz hogy már megint az Éváról szól az egész összefoglaló, be nem áll a pofája..
(#38701) DJ WOKKY: retek direkt így vágja a műsort, hogy mártírt csináljon az Évából.. inkább mutatnák Anikót kommentár nélkül ahogy zuhanyzik
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest