Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
lacafaca
addikt
engem eddig sem érdekelt a ''rangom'' (hehehe mint az oviban) és ezután sem fog, de hogy itt néhányan hogyan tudnak hisztizni az már kiábrándító.......gondolom az értelmi színvonalukhoz kell mérni........
szerintem tök mind1 hogy hogyan számolják el a hsz-eket, ettől senki nm lesz se több, se kevesebb.....Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
válasz Rover623 #702 üzenetére
Aki azt állítja hogy neki nem számít semmi, mindenki egyforma elbírálás alá esik nála...az hazudik...
Éppen így hazudik az is, aki azt mondja: nem érdekli a ''rangja''...
Az amőbánál intelligensebb élőlények mindig is törekedtek és törekedni fognak egyfajta rangsor kialakítására...
látom te nagyratörő álmokat dédelgetsz.....és szerinted itt ki a szart érdekel hogy ki hányszor és mihez szólt hozzá? van akit ez érdekel, mást + az...nem mindenki kockafejü pcguru........van más is a világon ám...Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
válasz Rover623 #707 üzenetére
természetesen a te szakmai kvalitásodat persze hogy el kell ismerni , de azért hidd el hogy itt nem mindenki azon görcsöl hogy minél nagyobb rangot érjen el. van aki csak bizbiszel itt, van aki csak felhasználói szinten nyomja a billt, és vannak olyan mágusok mint te és a többiek akiknek ez az életük......de ti vagytok itt kevesebben. elhiheted hogy van akit nem érdekel ez a rangosdi dolog, mert már pl kinőtt abból a korból.....nézd+ hogy te moóta vagy tag itt és é mióta..... szóval én csak olvasgatok, bizniszelgetek és beszélgetek......és a rangom az ami.....a tiéd + az ami....ha holnaptól újonc lennék hidd el azt is leszarnám mert nem érdekel...
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
Mellesleg, ha segíthetek abban egy 17 éves kis kampónak nagyobbat élvezni attól, hogy ő pl. PH! Atyaúristen, én meg ''csak'' őstag, akkor már nem éltem hiába
na barátom ez szivemből szólt.......Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Call of Duty: Black Ops 6
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest