Hirdetés
Aktív témák
-
rii
nagyúr
''...............másik pedig hogy azért az a néhány fórum ohova az ember ellátogat és beír többezer hsz-t és mellette olvasgat (magyarul sok időt eltölt) kell hogy érdekelje milyen szemmel néznek rá az emberek..................''
hát nem a rang teszi az embert. ....
[link] ezt volkovy-nak írték, pedig Ő már félisten volt ....
engem sem a ragom miatt hívnak sörözni, meg túrázni
és nem a rangom miatt kaptam pü-ket, hogy taklarodja fel az MSN-re mert kiáncsiak a pofámra ...
ennyit a rangokról ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
SLYM
veterán
amennyiben ez a hsz burkoltan nem nekem szólt akkor sok-sok elnézést kérek. amennyiben nekem:
''lenézett közösségi'' fórumtag.
ezt kitől idézted ezt a beszólást? én nem emléxem erre.......
Mellesleg, ha segíthetek abban egy 17 éves kis kampónak nagyobbat élvezni attól, hogy ő pl. PH! Atyaúristen, én meg ''csak'' őstag, akkor már nem éltem hiába
hát nem erről beszéltem. nem baj hogyha valakinek fogalomzavara van, csak akkor lehet, hogy nem kéne beszólni egy 17 évesnek se. pláne egy érettségire felturbózott 18és fél! évesnek amúgy segíthetsz néni. köszöntem -
alitak
senior tag
A rangok szerintem sincsenek semmire, és továbbra is osztom Volkovy nézetét, hogy szüntessük meg. Soxor kaptam már újonctól hasznos tanácsot, és olyan is volt, hogy őstag óriási nagy baromságot mondott. Én is le lettem fokozva. Először nem örültem neki, de aztán az jutott eszembe, hogy kit nyom? Nem azért vagyok itt. Azért vagyok itt, hogy ha avalamit nem tudok, megkérdezzem, vagy csak el akarom mondani a véleményemet.
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
SLYM
veterán
de könyörgöm ők ismernek!!!!!!! de többen vannak azok akik nem ismernek. ezért hoztam direkt az utcás témát, mert azok akik az utcán látnak nem ismernek.(a rang hasonló mint a megjelenés) de haggyuk mostmár tényleg ezt, mert tulajdonképpen annyi az egész, hogy téged nem érdekel annyira a rang mint engem. nagyrésze szerintem igaz amit leírok és az is amit te leírsz.
de végülis egy Fideszest se tudszt meggyőzni hogy szavazzon az MSZP-re. so-so........... -
tildy
nagyúr
Én még mindig nem értem mi ezen a téma. Én félistenből lettem addikt vagy pH-kedvence (látjátok ezt sem tudom): .Na és? Kit érdekel? Mit kell ennek ekkora feneket keríteni?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
VladimirR
nagyúr
fentebb felajanlottam rover-nek, o nem reagalt, most felajanlom neked is
viheted a rangom, a hozzaszolasszamom (de legalabbis lemondok roluk), en meg leszek ujonc
nem erdekel
egyebkent fentebb ugye irtam, hogy nekem az ujraszamlalaskor 1500-zal nott a hozzaszolasaim szama - nos, azert, mert mikor anno ramszoltak (pontosabban gratulaltak), hogy addikt lettem, irtam egy levelet parcinak, hogy legyen szives levonni tolem 2k hozzaszolast, mert nekem az ostag rang jobban tetszett (most is az tetszik egyebkent leginkabb) -
ByB
addikt
Azzal azért még lehetne tetézni a dolgokat, hogy a hozzászólások közül, hány volt értelmes, vagy fatális hülyeség... (Tudom megvalósíthatatlan!) A Ph! keresőjében visszanézve, néha elég érdekes hozzászólásokkal fáraszto(tta)m a nagyérdeműt, ezért további lefokozásomtól sem zárkózom el!
ui.: zárkózok helyett inkább zárkózom
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Pfff... Én is azok közé tartozom, akiket nem érdekel a rang. Voltam addikt, most nem vagyok, leszarom. Van olyan fórum, ahol moderátor vagyok a 3. legnagyobb hozzászólásszámmal, volt, amikor nekem volt a legtöbb, az sem érdekel... Viszont ránézek néha a listára, mert ha valakinek hirtelen megugrik a mutatója, az gyanús, hogy floodol vagy flame-el (egy játékhoz kapcsolódó fórumról van szó, ergo a legtöbbször jogos a feltételezés)
Pl. te egy év alatt több szakmai hozzászólást írtál, mint én 3 alatt (persze nyilván nálam több lett levonva a topiktörlések miatt) - azért ez is jelent valami, pláne, mert nagyjából látom, hová szoktál írni"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
törölt tag
Nem idézte, én kaptam,..helyesebben mondva a véleményem ami egy vitában azáltal súlyozódott hogy nekem több (sokkal több) közösségi hozszólásom van. (#723)
Persze magyarázatként szolgál hogy nem foglalkozom umond a szakmával, egyszerű felhasználó lévén ritkán kapok és ritkán keresek ezen a téren szakmai kihívásokat.
De ez is most teljesen mindegy, valahol a lényeg ott lenne, hogy most mindegy mi alapján különböztetünk meg embereket...az alapján hogy hány hoszólást írt, vagy az alapján hogy hány közösségi/szakmai hozszólást írt...amíg polcokat helyezel el, addig felhasz is lesz aki belekerül.
Én például úgy gondolom hogy a PH! jelentős részének/magvának/állandó közösségének nem számít a rang, mondom ezt főleg azért mert ha nem így gondolnám, nem hívnék ide másvalakit egy másik fórumból.
Ahogy írták már, vannak arcok akiknek egy adott témában max szerencsés hallgatója lehetek, és term. az ő reggelése is újonc fokozatban kezdődik.
Nagyon ortombának érezném magam ha ezért a rangért másképpen kezelném.
Ez egyébként teljesen igaz felfelé is, a megnyilvánulás az ami számít az én esetemben, viszont ebben sincs semmi harcos hozzáállás, csak így van. -
törölt tag
válasz Kalandor #811 üzenetére
Sztem ez sok esetben inkább provokált.
Egyszerű eset, vitatkozunk..amiben felhasználják ellenem hogy én azért vitázom, mert túl fontos a másik meggyőzése, ha ezen túl bármi érvet próbálok hozni az álláspontom megvévédésére ellehetetlenülök.
Tehát azzal az érveléssel hogy csak az írja ide a véleményét akinek fontos a rang, nem sok mindent lehet kezelni, aki ezt akarja beállítani magának annak az érveit csak erősítem ha továbbra is írok
Részemről a legegyszerűbb leírni a véleményem, aztán meginni a kávém
Ha mindkettő megtörtént már örülök, nem érdekem hogy bármi is nagyot változzon, csak leírtam ahogy gondolom
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
válasz VladimirR #806 üzenetére
Nem reagáltam...
Mert:
1. a te ''rangod'' speciális...más jellegű kötelezettségek járnak vele, amiket én nem tudok teljesíteni, ergo nem érdemelném meg.
2. nem vok meggyőződve hogy ''magasabb'' rendfokozat mint a mostanim...márpedig cserélni csak úgy érdemes...
Amúgy: nyugodtan le lehet fokozni engem is...úgy ''őstagig''...lejjebb nem, mert a nyomorult emberi létünkből adódóan igen is a többségnek számít a rang és ennyi fór azért adassék már meg nekem...
Emlékezzünk: engem sokan ledorongoltak itt amikor ''feltűntem''...és sok beszólásban ott volt nyíltan vagy burkoltan hogy ''kuss, újonc''...
Ellenben én soha nem ''támadtam'' erősebben vkit csak azért mert a rendfokozata alacsony volt...aki hülye, az hülye...rangtól függetlenül megkapta tőlem a magáét...
De sajnos az átlagember olyan, hogy nem fogadja el a kioktatást akárkitől...sőt a tanácsot sem...tehát kell egy erős közepes rang itt is, aztán a többit már el lehet intézni ésszel...primus inter pares
-
robekri
addikt
Én PH-addiktról visszacsúsztam Seniorra! Ettől függetlenül tettszik a rendszer!
Úgy gondolom, hogy regisztrálás időpontját sokan figyelik és az alapján döntenek! (voltak kik 2 hó alatt őstagok lettek, még a legelején anno)
Gratt hozzá!
Üdv.: Robe-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
Rover623
félisten
Mondom: Az tényleg számít, hogy adott topikban, vagy témában, témakörben mennyire termékeny az user, de ha összeszedett valaki egymillió hsz-t pl a videokártyás topikokban, attól még nem gondolom róla, hogy jobban tud segíteni az autót megjavítani, mint egy újonc
Pedig jobban tudnék...azt is...
Túl egyszerűen vizsgálod a világot...
Tudod az élet rövid...specializálódni kell...ráadásul (bár vannak akik nem értik meg) a PH! informatikai ''beütésű'' portál...ide ezért járok...nem itt fogok politizálni, autókról csevegni és a szexuális életemet megvitatni...primus inter pares
-
-Mike-
addikt
válasz Rover623 #814 üzenetére
Láttad te a harcosok klubját? Az ugrott be most nálad. Amikor az újoncok ott szobroznak 2-3napot, hogy tagok lehessenek. Kapnak hideget-meleget. Aztán amikor lett ''rangjuk'', ők szopatják az újoncokat. Te sem vagy különb, pláne ezzel a kijelentéseddel: nyugodtan le lehet fokozni engem is...úgy ''őstagig''...lejjebb nem, mert a nyomorult emberi létünkből adódóan igen is a többségnek számít a rang és ennyi fór azért adassék már meg nekem..
Egyébként ha most lelkes újonc besorolást kapnál attól máshogy éreznéd magad? Kicsinek? Egyébként irigyellek, hogy ez a legnagyobb gondod az életedben, de gondolom nagyobbakat tudsz így ejakulálni, PH! kedvenceként. -
Rover623
félisten
Igen láttam a harcosok klubját...és nem tetszett...
Ellenben én soha nem ''támadtam'' erősebben vkit csak azért mert a rendfokozata alacsony volt...aki hülye, az hülye...rangtól függetlenül megkapta tőlem a magáét...
Érdekes...idáig már nem jutottál el az olvasásban?
Vagy szövegértési nehézségeid voltak?
Látom nem érted a dolgot...sebaj...ahogy elnézem, az összes nekem támadó ''közösségi'' ember elég egyszerűen vizsgálja a dolgokat és csakis alpári kifejezésekkel képes kifejezni magát...gratula...
[Szerkesztve]primus inter pares
-
jerry311
nagyúr
Bakker...
Miért olvason minden egyes alkalommal, hogy ''Új Hangrendszer a PH!-n''???
Zenefüggő vagyok? Vagy csak vak? -
Cathfaern
nagyúr
Nos, az új rangrendszert 25 éves körüli, vagy idősebb emberek találták ki. És nem azért, hogy egyesek le legyenek fokozva, hanem, hogy jobban tükrözze a szakmaiságot a rang. Persze az igaz, hogy adott esetben olyan topicban is lehet szakmai dolgokról szó, amiket mint közösségi hozzászólás számít...de sajnos semmilyen rendszer nem tökéletes, arra meg nincs ember, hogy minden egyes hsz-t végignézzen és lepontozzon, hogy ez szakmai volt-e vagy sem És bár nem olvasom azt a topicot, de azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy a szakmai hozzászólások lennének döntő többségben.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
parandroid
félisten
[IRÓNIA ON]
Kész, az ultimate érv.
Cathfaern, azonnal kérj bocsánatot, és az Alapelvekben fel fogjuk tüntetni, hogy senki soha többet ne mondjon véleményt egyetlen topikról sem, amit nem olvasott már kétszer végig, nem beszélgetett valamennyi hozzászólóval, és nem készített róluk környezettanulmányt és lélektani mélyelemzést.
[IRÓNIA OFF]
Nézd, Mike, nem vitatom, hogy igazad van, mert én sem ismerem az adott topikot. Ezzel együtt egy személyes (''szerintem'') véleménynek így nekimenni, az kákán csomót keresés kategória.
Nem ismerjük mind a 310000+ topikot itt a Ph!-n. Nem ismerjük mind a 70000+ usert sem. Viszont aki itt 'lóg' már évek óta, abban azért kialakul egy vélemény azokról a topikokról is (csak cím, vagy gyors belenézés alapján), amiket nem is látogat. Ez egy ilyen dolog. Mindenkinek van véleménye, legfeljebb célszerű nem megosztani másokkal. MIndanniyan tévedhetünk. Ezért nem mondott ki Cathfaern semmit konkrétan, csak mondta el a véleményét.
Könnyen elképzelhető, hogy az említett téma szakmaibb némelyik szakmai területen található témánál. Ez egy ilyen rendszer. Ahogy Cathfaern is leírta, nem tökéletes, viszont úgy ítéltük meg (házigazdák és moderátorok közösen), hogy így is reálisabb képet ad a fórumozókról, magáról a fórumról, mint az ezt megelőző. Nyilván vannak olyanok, akiknek nem tetszik, ez sajnos szintén a rendszer velejárója, olyat nem lehet csinálni, ami mindenkinek tetszene. Voltak reklamációk az előző átálláskor is, olvasd csak vissza az akkori topikot.
Bármennyire is úgy tűnik, a célunk nem a userek szivatása, hanem a fórum használhatóbbá, élhetőbbé, élvezhetőbbé tétele. Ezért vagyunk itt, ezért csináljuk, amit csinálunk, nem pénzért, rangért, vagy puszta hatalomvágyból. Természetesen hibázunk közben - ki nem? Készek vagyunk a hibáinkat belátni, a kritikát elfogadni, viszont neked is be kell látnod, hogy ami ebben a topikban zajlik, az néha túlmutat ezen - negatív irányban.
Kérlek, próbálj némi empátiával, türelemmel és megértéssel fordulni mindenki felé a fórumon (elismerem, nem könnyű). És erre nem csak téged kérlek, hanem mind a 70000+ fórumtagot. Ez lenne a tökéletes megoldás, de házigazdaként, moderátorként erre nem terjed ki a befolyásunk, hogy ezt elérjük - ez egy ilyen világ. Viszont ha mindenki erre törekszik, akkor mindnekinek sokkal könnyebb dolga lesz.
További kellemes fórumozást,
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nRu3
addikt
A héten pont gondoltam arra mi lenne ha megint a rendszerben történe valami változás és az milyen formában lenne? hát a választ megkaptam
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Oly
őstag
És, ha valakinek kiugróan sok piacos hsz-a van, akkor nem lehetne egy ''kofa'' rangot adni neki?
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
addikt
Ez az új pontrendszer sokkal jobban tükrözi a ''szakmai, hardver'' részt, és sajnos sokan tényleg azt nézik, hogy nézz már ez itten addikt, meg félisten, akkor tudhat valamit, de nem ez számít, hanem, hogy milyen az emberekhez viszonyuló modora, azaz segítőkész-e, és nem csak azért szól oda, mert csak éppen ráér, és nincs jobb dolga.
-
Rover623
félisten
válasz parandroid #827 üzenetére
Ha jól fejtettem vissza a történetet, akkor a hivatkozott téma:
Érdekes lenne megszámolni, hogy az eddigi PH!autóverseny 14 topikjában összesen hányszor volt szó kimondottan ''szakmai'', azaz hardver-szoftver, hálózat dolgokról, amik ha a szakmai témákba mennek, akkor most ''rangban'' egész más lenne a felállás.
Azért a címe alapján nehezen tom elképzelni hogy az említett téma szakmaibb némelyik szakmai területen található témánál.primus inter pares
-
törölt tag
válasz Rover623 #834 üzenetére
természetesen nem szakmai topic, de ha vkinek problémája van az az első hogy ott feldobja háha..., igaz amióta lehet a sűrűjét inkább privátban.
Azon túl amiket Aesir felsorolt felmerülő problémaként, mi inkább autó és pálya szerkesztéssel, fizikai módosításokkal, festéssel, mindezekkel együtt az arra alkalmas játékok moddolásával foglalkozunk.
Ami nem feltétlen szakma, bár a segédprogramok használatával már véleményes.
De tény hogy az autóverseny topic túlnyomórészt az autók és a versenyzés körül forog, azért az ami. -
Superman
nagyúr
válasz Rover623 #834 üzenetére
Nézd!
Szerintem b-type már kifejtette a lényeget, de most hozzátennék valamit, MÉG EGYSZER: mi lérehoztunk itt egy közösséget. Sokan külföldi moddercsapatokkal (értsd: programozókból, pályatervezőkből, grafikusokból, stb. álló játékkészítők) is szorosabb kapcsolatban állnak, sőt dolgoznak is nekik. Ezekhez komoly szoftvereket kell használni, mind a 3D, mind, esetenként a programozás területén. Ha ez nem ér LEGALÁBB annyit, mint az, ha benyögöm a legújabb GeForce 15000-es videokártya topikban, hogy ''remek és ennyi meg annyi pontot fog hozni és ennyi meg annyi memória van rajta, de ez jobb/rosszabb, mint a 14000-es szériáé'', akkor ez a lap nagyon rossz irányba halad.
Nyilván, ahogyan egy moderátor mondta, nem lehet átnézni minden hozzászólást, hogy szakmai-e. Nem is erről van szó, hanem a megbecsültségről. Ha valaki megtisztel egy lapot azzal, hogy odajár és egy egész közösség alakul ki egy témában, legalább HALLGATÓLAGOSAN annyit elvárna, hogy olyan tisztelettel kezeljék, ahogyan ő megbecsüli az adott netes lapot. Végül is a lap van miértünk.......de úgy látszik ez itt egyre inkább fordítva van.
Én 2001 óta vagyok fórumtag, idestova 5 éve. Nekem ez számít és nem holmi rangok. Sajnos egyeseknek ez sem. Én kezdettől azt mondtam, hogy nem kellenek rangok.
Az az érv pedig enyhén szólva sem állja meg a helyét, hogy aki sokat ír az úgymond ''szakmai topikokba'', arról látszik, hogy segítőkész. Ez semmitmondó, üres érv. Ha én minden szakmai topikba írok egy semmitmondó hozzászólást, amely nem oszt, nem szoroz, akkor segítőkész vagyok, vagy ha minden vacakot, ami a témában megjelenik elolvasok? Akkor csak fórumozásból állna az életem, ez pedig képtelenség. -
brownus
veterán
hát ahogy elnézem megnőhetett a gyerek pszichológusok forgalma...
-
Rover623
félisten
válasz Superman #838 üzenetére
Hát ez van...
Te ennyit látsz belőlem: benyögöm a legújabb GeForce 15000-es videokártya topikban, hogy ''remek és ennyi meg annyi pontot fog hozni és ennyi meg annyi memória van rajta, de ez jobb/rosszabb, mint a 14000-es szériáé''
Én meg a ''közösségből'' eddig főleg csak a nemi életre vonatkozó szinonímákat...
P.S.:
Ha gondolod priviben elbeszélgethetünk arról hogy 17 éves-e vagyok, ejakulálok-e a rangomra...de akár arról is, hogy mit csináltam/csinálok...mit ''tettem le'' úgymond a szakma asztalára...hogy miért engedhetem meg magamnak hogy itt lazítsak...primus inter pares
-
Joco
aktív tag
Csak egy rövid eszmefuttatás. Aki régebb óta jár ide, az úgyis tudja, kik azok a lelki sérültek, akik itt élnek és naponta 40x beírják, hogy a x1900xt-nek 48 pipe-ja van. Ezért tök felesleges számolni. Amig nincs értékelve egy komment, teljesen felesleges más módon megkülönböztetni őket. Arról nem beszélve, hogy a rang leginkább azokat segíti, akik nem ismerik a közösséget, tehát az újoncokat. Hol van a legtöbb újonc? A piacon. Melyik hozzászólás ér kevesebbet? A piacos
Ha már ennyire kell a rang, bele lehetne vinni egy kis logikát. Szerintem.
Világos, hogy egyik rendszer sem tökéletes, de ennek a mostaninak a célját sem látom
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy aki a szabályokat hozta, nem olvassa a fórumot
Miért ér többet egy ''nekem ilyen sosem lesz'' egy ''up''-nál?
rover: van erekciód, hogy itt alázod a néped a rangoddal?
[Szerkesztve]''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
Joco
aktív tag
válasz Rover623 #842 üzenetére
Akarsz beszélni róla?
Rögtön itt egy téma, ami fontos és nem biztos hogy a kockulás oldja meg''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
Joco
aktív tag
-
Pompi
MODERÁTOR
Arról feledkezel meg, hogy ez nem egy kifejezetten PIAC oldal. Ahhoz elég sok minden hiányzik, hogy az legyen. És akkor sem a hozzászólásszám szerinti rang lenne a megfelelő ami alapján a Piacon tájékozódni kellene, mert attól hogy ki hányszor UPpolt és hányszor beszélt bele mások üzeltébe még nem lesz jó üzleti partner.
Feel Good Inc.
-
kavicssli
addikt
Nekem mindegy milyen rangom van de tenyleg jobb lenne egy olyan ranglistat nezni illetve csinalni ahol az adott pl szakmai,kozossegi, es piaci hosszaszolasok fuggvenyeben kapnak az emberkek a rangot. Rover623 szakmai PH kedvence vagy Videokartya guru . De szerintem valahol elkellene kuloniteni ezt a 3 illetve tobb teruletet.
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
törölt tag
válasz Rover623 #840 üzenetére
Ezt bírtad összehozni?
''Én meg a ''közösségből'' eddig főleg csak a nemi életre vonatkozó szinonímákat...''
komolyan..hát mit gondoltál majd befolyásolja? Csak hogy példaként állhasson?
Minden topic-ban van off..ahogy ebben is látom rá a példát (de többet nem hízlalom ígérem), mivel a mienk közösség (és valóban, közös problémákkal és sikerekkel, találkozókkal), ezért közösségként viselkedünk.
Az a topic nem akar példa lenni, sem egy vitához sem máshoz, nem arról szól.
Ahogy már lett mondva véleményt lehet alkotni, de annak megalapozottsága minősít, vagy arra amire vonatkozik, ..vagy éppen a megalapozottság hiányában arra aki hozza.
Na de ez a topic nem erről szól, ezért már ez is off.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest